Możesz jeszcze zamawiać broń w sklepie Bobby Ray (link do niego znajdziesz gdy w laptopie wejdziesz w AIM -> linki).
Niestety w zwykłym JA2 podobnie jak u Tony'ego na początku nic ciekawego tam nie znajdziesz. Sprzętu będzie przybywać wraz z Twoimi postępami w grze.
Jeżeli chciałbym od razu mieć dużooo do wyboru, to polecam zagrać w moda JA2 v1.13, na brak sprzętu tam się nie da narzekać
Druga sprawa, że najpierw jednak lepiej przejść zwykłe JA2 aby nabyć jakiegoś doświadczenia.
zabujca pisze:
aha i czy tez macie taki bezsens ze wrogowie do mnie nawalaja z jakis pukawek z daleka, a ja z taka sama(lub lepsza) bronia musze podchodzic do nich...?
Niestety tak. Co gorsze, nawet jak ich załatwisz to nie licz na zbyt wiele fantów do zabrania - tej ich broni raczej nie dostaniesz, co najwyżej jakiś magazynek / apteczkę.
W zwykłym JA2 dobrą broń możesz jednak zdobyć całkiem szybko. Jak rozumiem jesteś w Chitzenie - o ile dasz radę, postaraj się wybić mafię Kingpina. W jego siedzibie możesz znaleźć kilka naprawdę porządnych karabinów (min Steyr Aug, on może Ci wystarczyć nawet do samego końca gry).