Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
fallout152
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral

Też mnie się przytrafiła inwazja sępów. Nigdzie nie leciały tylko stały w miejscu i pewnie dziobały ziarna bo mięso już im się przejada.

Obrazek

*

fallout152
Starszy kapral
Starszy kapral

Jak wspominałem dogrywałem aktualizacje w ciągu gry więc dzieją się dziwne rzeczy:

1 Moi najemnicy byli na przedmieściach Meduny, załączyła się filmówka. Eliot dostał właśnie kulę w łeb i zamiast dalszych wydarzeń w przerywniku załączyła się muzyczka jaka się załącza gdy wszyscy najemnicy gracza zginą w danym sektorze. Gra się zwiesiła, GAME OVER.

2 Najemnicy dotarli do ogrodu i spotkali robale, żaden z nich nie widział ich wcześniej więc każdy skomentował po swojemu. Gdy wszyscy się wypowiedzieli usłyszałem jeszcze głos Specka(założyciela MERC): hallo, hallo...

*

hasan_talib
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

A o to, co mi się przytrafiło. Miałem w którejś kampanii do UB 1.13 taki sektor, że moi najemnicy zaczynali na klifie i tam była większość mapy. Stałem przy krawędzi klifu, Rudolf dostał granatem i... spadł na dół O.o Nie było żadnego crasha, nic z tych rzeczy. Mogłem sobie chodzić na dole Rudolfem, ale nie miał żadnej możliwości powrotu na klif. Pierwszy raz widzę coś takiego. Załączam screena.

Załączniki:
klif.jpg
klif.jpg [ 184.88 KiB | Przeglądany 1068 razy ]
*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Szkoda właśnie, że w całej serii JA2 nie było ani jednego takiego sektora, gdzie było by można wyjść na takie wzgórze i z niego ostrzeliwać atak na dany sektor. Było by o wiele ciekawiej. Niestety jak już były takie wzgórza, to były one na całej linii danego sektora, a szkoda. Wystarczyło by zrobić przejście i by się działo.

*

lukkic
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Tak, tego wyraźnie brakuje w JA2 - większego zróżnicowania w ukształtowaniu terenu! Gra byłaby troszkę ciekawsza wziąwszy pod uwagę ten aspekt i możliwości ofensywne/ defensywne postaci :)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7