Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
momo78
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
To znaczy, masz na myśli turowy system akcji?

Tak, właśnie to miałem na myśli xDxD :lol:

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

A ja po obejrzeniu nowego trailera mam mieszane uczucia. Dlaczego nie mogą zrobić filmu, w którym najemnicy pracują tylko dla tej jednej rzeczy, dla której są najemnikami - pieniędzy. Jak zwykle musieli dowalić kobietę, którą to trzeba będzie ratować itp, itd... IMO wyjdzie taki Rambo IV + więcej znanych twarzy.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

mtl pisze:
Jak zwykle musieli dowalić kobietę, którą to trzeba będzie ratować itp, itd... IMO wyjdzie taki Rambo IV + więcej znanych twarzy.

Mnie też to wkurza. Ale najgorsze co może być w takich filmach to pojawiająca się znikąd wychudzona modelka silniejsza od pięciu napakowanych gości. Jak ja widzę takie pierdoły w telewizji to od razu przełączam. Ratowanie jakieś przypadkowej jest już bardziej realistyczne ale i tak oklepane do bólu i to jest element, który mi także się nie spodobał. Za to reszta super.

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Ogólnie rzecz biorąc, to z chęcią zobaczył bym film o najemnikach w stylu Call Of Duty: Modern Warfare - szybka akcja, ciekawa fabuła i co najważniejsze - zero zbędnego pier***enia :->

*

Zbychu
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Co do Arnolda i Brusa to nie wydaje mi się żeby dużo mieli dużo zagrać w tym filmie , sprawiają wrażenie zleceniodawców tym bardziej że nie ma scen akcji z nimi , ale nie zmienia to faktu że i tak sporo dobrych i lubianych aktorów będzie grało w filmie główne role , jak dla mnie to czadowo , ale myślę że mogą niektórym w filmie przeszkadzać sceny walki wręcz , gdzie wydaje mi się że raczej takie sprawy nie przydarzają najemnikom , co do podobieństw do rambo to jestem ciekaw na jakim poziomie będzie brutalność w filmie .

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

mtl pisze:
Dlaczego nie mogą zrobić filmu, w którym najemnicy pracują tylko dla tej jednej rzeczy, dla której są najemnikami - pieniędzy.

Mogą. Taki przykład to bodajże... Ronin? Tak chyba się ten film nazywał, dawno dosyć oglądałem.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Zbychu pisze:
Co do Arnolda i Brusa to nie wydaje mi się żeby dużo mieli dużo zagrać w tym filmie , sprawiają wrażenie zleceniodawców tym bardziej że nie ma scen akcji z nimi

Bo tak jest. Nigdy nie było ukrywane to, że zarówno Willis jak i Schwarzenegger zagrają tylko krótką scenę, ponoć na początku filmu.

Zbychu pisze:
ale myślę że mogą niektórym w filmie przeszkadzać sceny walki wręcz , gdzie wydaje mi się że raczej takie sprawy nie przydarzają najemnikom

Hehehe... a co ma zrobić najemnik któremu zatnie się broń, skończy amunicja, bądź wypadnie mu z ręki? Nawet antyterrorystów szkoli się do walki wręcz, mimo że w filmach zawsze do małego mieszkania włażą całą grupą.

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

lukasamd pisze:
mtl pisze:
Dlaczego nie mogą zrobić filmu, w którym najemnicy pracują tylko dla tej jednej rzeczy, dla której są najemnikami - pieniędzy.

Mogą. Taki przykład to bodajże... Ronin? Tak chyba się ten film nazywał, dawno dosyć oglądałem.

"Ronin", a jakże. Bardzo sympatyczny film o najemnikach. I jeszcze łyżwiarstwo figurowe dorzucili, żeby żona przestała się na chwilę nudzić. :-)

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

mtl pisze:
A ja po obejrzeniu nowego trailera mam mieszane uczucia. Dlaczego nie mogą zrobić filmu, w którym najemnicy pracują tylko dla tej jednej rzeczy, dla której są najemnikami - pieniędzy. Jak zwykle musieli dowalić kobietę, którą to trzeba będzie ratować itp, itd... IMO wyjdzie taki Rambo IV + więcej znanych twarzy.

no si ale przeciez własnie w JA sa dodatkowe zadania i ratowanie kogos jest ok ;) dla pieniedzy :)

Moja mała "pasja"

*

Zbychu
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Cytuj:
Hehehe... a co ma zrobić najemnik któremu zatnie się broń, skończy amunicja, bądź wypadnie mu z ręki?

Niby tak , ale chodziło mi o to że będą długie sekwencje naparzania się karate czy podobnymi , zamiast brutalnego "Bij tak by zabić " jak powinno być w tym zawodzie , chociaż po ponownym obejrzeniu trailera , wydaje się ich być tak 50/50 .
Jaahquubel pisze:
"Ronin", a jakże. Bardzo sympatyczny film o najemnikach. I jeszcze łyżwiarstwo figurowe dorzucili, żeby żona przestała się na chwilę nudzić. :-)

Ja tam Ronina bardzo lubię , choć dawno nie widziałem już , sama scena pościgu jest dla mnie absolutne kultowa , widziałem jo wielokrotnie i zawsze tak samo mnie kręci :diabelek:

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

A ja się na początku zastanawiałem, czemu cała strona jest we Flashu :P

*

Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Wiadomo kiedy ten film będzie miał premierę? Zwłaszcza w Polsce?

prof. Murray Newton Rothbard

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

12 sierpnia na świecie i tydzień później w polskich kinach.

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

A ja mam, kurna, do 14 sierpnia talony do kina i żeby się nie zmarnowały, to na jakieś ToyStory3 (albo coś takiego) pójdę...

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna