Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

O rzesz w mordę... pod względem obsady, to będzie chyba jedna z najlepszych pozycji światowego kina :D
Miejmy nadzieję, że kryzys nie zrobi wrażenia na The Expandables, bo ostatnio sporo się mówi o problemach w Hollywood... choć jeżeli sypią tak dobrymi informacjami, to najwyraźniej wszystko idzie jak iść powinno :)

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Jeju już nie mogę doczekać się premiery. Ten film jest wart obejrzenia i wydania pieniędzy na bilety. Z bardzo miłą przyjemnością obejrzę ten film.

*

fiftycal
Awatar użytkownika
Szeregowy

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

fiftycal pisze:
http://www.traileraddict.com/trailer/the-expendables/trailer
nic dodać nic ująć
przyjemnego oglądania ;)

niestety nei odpala sie video

komunikat, ze został oinwalidą :-<

Moja mała "pasja"

*

Svean
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Szczerze powiem że naprawdę jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Na filweb-ie się co prawda nabijają który jeszcze Van Damme tam powinien zagrać i które Rambo z tego wyjdzie, ale tak jak Rambo 1 nie było złe tak i tutaj mogłaby wyjść perełka. I do kolekcji nawalankowej bym jakiś Van Dieselów nie brał a bardziej aktorów pokroju Rudgera Hauera itp a kto wie czy nie wyszedł by z tego swego rodzaju kultowy film w rodzaju Łowcy Androidów.

A konkurencja dla filmu jaggedowego bynajmniej nie jest dla mnie przeszkodą - a wręcz przeciwnie. Może sie zdarzyć że The Expendables będą dużo lepszym filmem - bo w końcu nie tytuł się liczy. Podejrzewam, że oba obejrzę w kinie a lepszy to może i na DVD sobie sprawię...?

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Svean pisze:
Na filweb-ie się co prawda nabijają który jeszcze Van Damme tam powinien zagrać i które Rambo z tego wyjdzie, ale tak jak Rambo 1 nie było złe tak i tutaj mogłaby wyjść perełka.

Zauważ, że tam prawie ze wszystkich się nabijają. Przy czym mało która opinia jest inteligentna, to na pewno nie jest źródło do wyrabiania sobie opinii. Wystarczy popatrzeć na komentarze filmów, które jeszcze nie miały premiery. Ludzie jeszcze ich nie oglądali a już twierdzą, że film jest do niczego.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Filmweb już od dawien dawna nie stanowi dobrego miejsca do szukania opinii o filmach - wypowiadają się głównie dzieci, myślące że w internecie można pisać wszystko o wszystkim i to nawet zupełnie bez sensu, a ktoś będzie się na to patrzył i im przytakiwał...

Rambo 1 nie było złe, było nawet bardzo dobre (choć i tak książka jest jeszcze lepsza :D). Co prawda Sylwek nie jest już pierwszej młodości tak jak w tamtym wypadku, ale jego doświadczenie zawodowe na pewno zrobi swoje - mało ma filmów, którymi naprawdę może się poszczycić?

@Svean:
O konkurencji względem filmu jaggedowego ciężko mówić, bowiem słuch o nim zaginął i nic od dłuższego czasu nie słychać. The Expendables ma tu przewagę, bo z taką ekipą po prostu nie można go pominąć informując o postępach, ale zobaczmy kiedy zaczęto produkcję obu filmów. Wątpię, aby "jagged alliance movie" w ogóle doszło do skutku, o ile ktokolwiek jeszcze nad tym pracuje (podobnie jak w wypadku ja3).

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

To ja pamiętam opinie o Rambo IV na FilmWebie. Jak jakaś była negatywna, to zazwyczaj jedynym argumentem było "lipa bo Stallone jest stary". Ręce opadają...

Co do filmu "Jagged Alliance", wolałby żeby w ogóle nie powstawał. Nick Niunzata to reżyser bardzo niszowy. Specjalizuje się w efektach specjalnych, które w zamiarach miały przerażać, a wywołują tylko śmiech godny politowania. Wiecie co mam na myśli.

*
Beowulf
Starszy kapral
Starszy kapral

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

O ja cie, zwiastun zrobił na mnie wrażenie. Jest znaczny postęp w stosunku do poprzedniego, który był dość surowy. W nowym widać świetne sceny, świetne ujęcia, cholernie dużo znanych aktorów i dobrą muzykę. Już nie mogę się doczekać.

A w filmie pada słowo "najemnicy". Mam nadzieję, że po premierze w Polsce uda nam się zorganizować jakiś konkursik :D

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

no to niezle pojechali

film klasa, aktorzy których lubie ;)

podobnie jak Len i chyba nie tylko nie moge sie doczekac :)

Moja mała "pasja"

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No, ten trailer jest znacznie lepszy niż poprzedni, można sporo zobaczyć :)
Mam tylko nadzieję, że główna grupa bohaterów to nie będą nieśmiertelni ludzie, jak to czasami bywa w filmach :)

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Arnold, Willis, Stallone w jednym filmie akcji ?! Co do zwiastuna to rewelka, będzie się działo :-D

Będzie na czym zawiesić oko. Absolutny numer jeden na który trzeba iść do kina. Będzie rozpie***l jak się masz.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Noo przyznam, że zapowiada się fajnie.
Mam jedynie wątpliwości czy będzie tam zachowany duch JA, czy tylko akcja.

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

momo78 pisze:
Mam jedynie wątpliwości czy będzie tam zachowany duch JA, czy tylko akcja.

To znaczy, masz na myśli turowy system akcji? :D

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna