Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Fireox
Plutonowy
Plutonowy

Ja bym sie tak nie przejmował gorzej to już chyba nie moze być :
Len pisze:
Przecież to my zawsze atakujemy LA

Za wszytko jest zawsze winne JAC zawsze tak było i tak bedzie niestety...

*

Grizzli
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Co się dzieje na LA to się w pińkich głowach nie mieści :D

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Fireox pisze:
Za wszytko jest zawsze winne JAC zawsze tak było i tak bedzie niestety...

Ja tam oskarżanie JAC o jakieś akty przeciwko Jagged Alliance czy LA uznam za śmieszne - kto robi to robi a ja wiem że winy żadnej na sumieniu nie mam. Niech sobie marudzą na JAC - ja i tak się nie poddam :P

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Super, niemniej moim skromnym zdaniem, nie o tym mowa w temacie. Ileż można... zamiast ciągle gadać to proponuję skończyć temat to LA w końcu tesh skończy. Tym się naprawdę rzygać chce :|

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

@Popuś masz rację. To nie ma sensu,

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez lukasamd, łącznie zmieniany 1 raz

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Muszę zawieść tych którzy mieli jeszcze nadzieję na złączenie polskiej sceny JA, zmiana admina wcale nie wychodzi na dobre. "Czarne chmury nad polską sceną JA" - To temat newsa w którym przeczytamy o zmianie admina, tak więc jak widać nazwa tematu jest trafiona w dziesiątkę ponieważ nowym adminem został... Conrad.

Pewnie niektórzy z was drapią się w głowę myśląc "Czego on chce?", moja sceptyczność nie wzięła się znikąd. Wystarczy przeczytać newsa, który napisał Conrad. Tylko ślepiec nie zauważy, że teraz może być tylko gorzej, Scooly przynajmniej udawał, że chce nawiązać współpracę (pomijając fakt iż jego propozycja była kompletnie nie do przyjęcia z naszej strony).

Tak więc pamiętajcie o jednym - zawsze może być gorzej! Czy będzie przekonamy się już niedługo, na razie moje nastawienie jest max. sceptyczne.

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Z deszczu pod rynnę? Na szybkie jednoczenie pod jakimkolwiek sztandarem nie ma chyba co liczyć, skoro scoolyego zmienia na stanowisku Conrad. Poza tym śmiem przypuszczać, że pojęcie takie jak "wolność słowa" właśnie zakończyło swój żywot na forum LA, ale to tylko moje przypuszczenia, mogę się mylić. Czas pokaże!

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

snick pisze:
Poza tym śmiem przypuszczać, że pojęcie takie jak "wolność słowa" właśnie zakończyło swój żywot na forum LA, ale to tylko moje przypuszczenia, mogę się mylić. Czas pokaże!

A takie coś było? Jak na moje oko może było ale w szczątkowych ilościach. Dowodem jest znany wszystkim sposób byłego admina na zamykanie i kasowanie tematów, które są dla niego "niewygodne". Poza tym gdy podałeś linka w dziale linki do strony IS, sam widziałeś, do dziś nie rozumiem co to było. Albo zablokowanie wyświetlania podpisu Fireoxa, gdy podał tam linka do strony IS.

Przykłady mnożyły się i mnożyły a ich wymienianie nie ma sensu bo każdy wie jak jest. Czas pokaże czy z żenady zrobi się wielka żenada. Mnie tylko śmieszy jedno, na LA wszyscy go zegnają jakby zupełnie nie pamiętali o wszystkim, no ale tak to się właśnie robi gdy ktoś odchodzi bo przecież już nie wróci :one:

*
Szadou
Szeregowy

Czołgiem obrażalscy ;)

Gwoli ścisłości. Na LA nie ma żadnej zmiany admina, aktualnie sytuacja wygląda tek: Conrad zajmuje się stroną główną, Lecter Jaggedopedią, a ja sprawuje pieczę nad forum. Jak doskonale wiadomo Scooly już od dawna szuka kogoś kto przejmie od niego stronę i pewnie za jakiś czas kogoś znajdzie. Na razie sytuacja wygląda tak jak ją opisałem, a LA będzie kontynuowało swoją działalność bez żadnych przestojów.

Prawa ręką "wielkiego, złego tyrana",
Szadou

:D

I am the point zero,
I am the center of all the cosmos,
I am in all directions.

I am Ylem.
I am Ylem.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

To obrażalscy chyba powinniśmy my kierować do LA ;) (kasowanie wszelkich linków do JAC)

Nie wiem czy to dobry pomysł aby każdy kontrolował co innego, wystarczy że jeden z drugim o coś się pokłóci i już zaczną się komplikacje, chociaż właściwie to na LA codzienność :D

Z tego co jakiś czas temu czytałem trwają ostatnie testy nowego admina, czyżby więc zawalił testy? Albo może nie miał dostatecznie dużej manii robienia_na_złość_JAC :D

PS. A podobno ciebie to je**e :one:

*
Szadou
Szeregowy

Len pisze:
To obrażalscy chyba powinniśmy my kierować do LA ;) (kasowanie wszelkich linków do JAC)

Nie pamiętam żebym się na kogoś obraził :P
Len pisze:
Nie wiem czy to dobry pomysł aby każdy kontrolował co innego, wystarczy że jeden z drugim o coś się pokłóci i już zaczną się komplikacje, chociaż właściwie to na LA codzienność :D

Nie ma takiej opcji. No bo niby jak jesli każdy zajmuje sie czymś innym? :D
Len pisze:
Z tego co jakiś czas temu czytałem trwają ostatnie testy nowego admina, czyżby więc zawalił testy? Albo może nie miał dostatecznie dużej manii robienia_na_złość_JAC :D
Zdecydowanie. Nie był wsytarczająco bezduszny by deptać młode, małe zwierzaczki, więc razem ze Scoolym zmiadżyliśmy mu głowę kamieniem, a potem rozczłonkowaliśmy go łopatą i zakoapliśmy w częściach w lesie przy drodze z Lublina do Katowic. :)
Len pisze:
PS. A podobno ciebie to je**e :one:
Ano je***. Ale nie zmienia to faktu, że moge cośtam od czasu do czasu na ten czy inny temat skrobnąć. :D

I am the point zero,
I am in all directions.

I am Ylem.
I am Ylem.

Ostatnio zmieniony 06 gru 2006 17:58 przez Szadou, łącznie zmieniany 1 raz

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Szadou pisze:

Cóż, od ponad roku prawie nic nie piszesz więc się nie dziwię :P

Cytuj:

Czyli rozumiem, że to wszystko jest traktowane jako zupełnie oddzielne tylko z tą samą nazwą? Hmm... no to wtedy pokłócą się na Gg i będą chcieli się oddzielić w 100% :P

A tak na normalnie. Zajmują się czymś innym ale jednak muszą ze sobą współpracować.

*
Szadou
Szeregowy

Len pisze:
Szadou pisze:

Cóż, od ponad roku prawie nic nie piszesz więc się nie dziwię :P
Dużo moze nie piszę, ale na forum zaglądam. ;)
Len pisze:
Szadou pisze:

Czyli rozumiem, że to wszystko jest traktowane jako zupełnie oddzielne tylko z tą samą nazwą? Hmm... no to wtedy pokłócą się na Gg i będą chcieli się oddzielić w 100% :P
Pesymysita z Ciebie straszny. Wiesz? :D
Len pisze:
A tak na normalnie. Zajmują się czymś innym ale jednak muszą ze sobą współpracować.
Ano. I nie wierzę, że będą z tym jakies problemy.

I takie małe sprostowanie: Lecter się zajmuje downloadem i forum (razem ze mną, Conradem i resztą mod teamu), a nie Jaggedopedią.

I am the point zero,
I am in all directions.

I am Ylem.
I am Ylem.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Szadou pisze:

O bosz :] Jak ktoś musi współpracować to problemy są wręcz nieuniknione, no chyba że te osoby są dla siebie stworzone :D

*
Szadou
Szeregowy

Len pisze:
Szadou pisze:

O bosz :] Jak ktoś musi współpracować to problemy są wręcz nieuniknione, no chyba że te osoby są dla siebie stworzone :D
Optymizm drog Lenie, optymizm. :D

I am the point zero,
I am in all directions.

I am Ylem.
I am Ylem.

*
Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów. Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna