Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Bartek0511
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Mam Aqq najnowszą wersję nie AQQ2 tylko 1.x.x.x nie wiem która wersja dokładnie. Do rzeczy.
Dziś rano udało mi sie połączyć z siecią gadu-gadu, potem wyłączyłem komunikator i do tej pory nie mogę się połączyć, google też dużo nie mówi. Może Wy wiecie o co chodzi, chciałbym dodać, że te problemy są już od dłuższego czasu, albo muszę często naciskać na żółte słoneczko albo w ogóle nie łączy.
POMOCY ;)

EDIT
Wersja komunikatora to: 1.4.8.166 Multi Jet

EDIT2
zainstalowałem AQQ2 jakaś tam wersja, piszą że stabilna :P i działa jak na razie.
Ale dalej jeżeli ktokolwiek zna odpowiedź na moje problemy prosiłbym o odpowiedź.

*

mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

http://www.kadu.net/monitor/

AQQ 1.x - Ustawienia > Gadu-Gadu > Zaawansowane ustawienia > Zaznacz opcje Konfiguracja manualna serwera > Niżej wpisz ip z podanej wyżej strony.

*

Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

no właśnie, widziałem tą listę serwerów ale coś nie trybiła - dalej to samo się dzieje.
Teraz sie zastanawiam czy to mój net, serwery gg czy coś sie z komunikatorem nie schrzaniło.
Aczkolwiek dzięki za pomoc.
Zostaje przy AQQ w wersji drugiej, ważne że działa, tylko trochę tych zasobów bierze ;/

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

To wrzuć jakąś lekką skórkę :P
U mnie problemy z siecią GG były głównym powodem przejścia na AQQ 2 (z 1.4.8) - teraz się przyzwyczaiłem, wszystko działa elegancko i nie narzekam.

Aha, na początku i na aqq2 miałem problem - dałem pierwszy lepszy serwer, byle jaki port no i działa.

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Nie wiedziałem wcześniej o tej liście. A bardzo się przydała, bo Kadu nie mogło się połączyć.
Dzięki! :ok:

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie