Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna

Czy będziesz oglądał/a EURO 2008?
TAK 78%  78%  [ 14 ]
NIE 22%  22%  [ 4 ]
Liczba głosów : 18
Autor Wiadomość
Wigen
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Właśnie rozpoczął się mecz Portugalia - Czechy. Ważna zmiana w zespole Czech jest pojawienie się na boisku czołowego napastnika - Milana Barosa zastąpił on Jana Kollera.

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Co do Hiszpanów, jeżeli osiągną coś na tym Euro to szkoda mi Raula będzie bo zostanie okrzyknięty "jak ten który przynosił pecha reprezentacji" i jak najbardziej za Espanią

Holandia, jakoś tak często rozpoczynają turnieje od pięknej gry a potem ..., ale z tym składem co mają tez jestem za nimi

Włochów zawsze lubiłem za ich defensywe, Cannavaro, Nesta, Maldini + Bramkarz (obojętnie który zawsze wysoki poziom gry), a teraz ...

Ani za Czechami ani za Portugalią nie przepadam, także stawiam na remis

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

GrU pisze:
Włochów zawsze lubiłem

a ja nigdy nie lubiłem. Taktyka typu " wbiec w pole karne i się przewrócić a po strzelonym karnym murujemy bramkę". Nie zawsze oczywiście, tak się nie da zostać mistrzem świata, ale jednak zbyt często tak grali <pamiętny mecz z Australią 2 lata temu na przykład>

*

Rafadan_PL
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Cytuj:
Ibrahimovic przyp*******ł aż mi zęby zadzwoniły, rewelacja. Szwedzi fajerwerków nie pokazali ale jeśli Zlatan będzie w formie to i wyniki będą. Zresztą cała gra jest pod niego ustawiona. Dzisiaj chciałbym zobaczyć zwycięstwo Czechów , ale coś mi mówi że dzis Krystianek ich kompletnie rozniesie. Pierwszy mecz miał taki sobie, ale dziś coś przyświruje. Stawiam na 3:1 dla Portugalców po 2 bramkach Krystianka.

O cholera, chłopie, wszystko przewidziałeś niemalże bezbłędnie. Moje uznanie, także dla Nemroda :ok:

Obstawisz też może mecz Turcja - Szwajcaria? Albo powiesz coś więcej o jutrzejszym starciu z Habsburgami?

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Popers pisze:
GrU pisze:
Włochów zawsze lubiłem

a ja nigdy nie lubiłem. Taktyka typu " wbiec w pole karne i się przewrócić a po strzelonym karnym murujemy bramkę". Nie zawsze oczywiście, tak się nie da zostać mistrzem świata, ale jednak zbyt często tak grali <pamiętny mecz z Australią 2 lata temu na przykład>

Tylko dla mnie defensywa > ofensywa. I defensywne granie Włochów to nie to samo co gra Grecji wczoraj, czy Polaków z Niemcami 2 lata temu,

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Stało się. Portugalia wygrała z Czechami 3:1. Portugalia po wygranej z Czechami zapewniła sobie pierwsze miejsce w tabeli z kompletem 6 punktów, a Czesi zostali z trzema punktami i 1 meczem do rozegrania i aby nie wyjść z grupy Czesi muszą ten jeden mecz po prostu wygrać. Seria pierwszych spotkań była niedobra dla Czechów ponieważ zawiódł wspomniany dwa posty wyżej Jan Koller. Przed meczem trener Portugalii Luiz Felipe Scolari ostrzegł dziennikarzy że Czeska reprezentacja to drużyna zupełnie inaczej grająca, a największym zagrożeniem dla bramki Portugalii jest właśnie Jan Koller. Jan Koller całe spotkanie spędził na ławce, a jego miejsce na boisku zajął Milan Baros.

Ostatnio zmieniony 11 cze 2008 20:04 przez Wigen, łącznie zmieniany 1 raz

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Wigen pisze:
Czesi odebrali sobie szansę na wyjście z grupy.

no chyba jeszcze nie, mają 3 punkty i 1 mecz przed sobą

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No tak. Musiałem źle przekalkulować :D

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Rafadan_PL pisze:
Obstawisz też może mecz Turcja - Szwajcaria? Albo powiesz coś więcej o jutrzejszym starciu z Habsburgami?

obstawiłbym <jest 30 minuta meczu 0:0> jakieś 1:1 po stałych fragmentach. Ale nie rób ze mnie jakiegoś geniusza czy boga przewidywania wyników. Nawet jak się ma sporą wiedzę to jeszcze potrzeba trochę szczęścia przy typowaniu. Sporo pieniędzy już u bukmacherów zostawiłem, więc taki dobry nie jestem. A Austriaków mogę jutro spróbować, skład muszę znać , ustawienie i przewidywaną pogodę na mecz.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Popers pisze:
<jest 30 minuta meczu 0:0>

Poprawka jest 1:0 dla Szwajcarii od 32. minuty.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Cytuj:
Obstawiam 3:1 dla Portugalii.

O zesz, trzeba mi bylo pojsc obstawic :/ .

Portugalia wygrala zasluzenie, mimo iz Czesi grali lepiej niz ze Szwajcaria czasem pokazujac pazur druzynie Portugalii. Szczegolnie podobala mi sie akcja tuz po rozpoczeciu 2 polowy. Czesi mieli tez swietna sytuacje, ale zaraz po niej stracili gola, czyli mozna powiedziec, ze przyslowie "niewykorzystanie sytuacje sie mszcza" czasem sie sprawdza.

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

hehe, zabrakło mi minuty żeby trafić z wynikiem. I bądź tu mądry, kurde. Właśnie DLATEGO nie gram już u bukmacherów. Kiedyś w ostatniej minucie meczu 550 złotych straciłem i stwierdziłem że nie nadaję się do poważnego obstawiania :/

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ciekawy jestem co się będzie dzisiaj działo, i nasi i Austriacy muszą mecz wygrać, ten kto przegra odpada z grupy... zapowiada się ciekawie.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Chorwaci wygrali z Niemcami 2:1 :D

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wigen pisze:
Chorwaci wygrali z Niemcami 2:1 :D

Hm.. coś mi się wydaje że mamy już pozamiatane na tych mistrzostwach.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Następna