Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 308 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Następna
Autor Wiadomość
Popers
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

ja tam żadnej drużynie nie kibicuję. Realu nie lubię za politykę "Szmal, szmal, więcej szmalu. Mamy za mało punktów, pompujmy jeszcze więcej szmalu". A wygrywanie Barcelony już mi zbrzydło, mógłby im ktoś dosrać. Oj, jak jak się cieszyłem oglądając kiedy im Rubin Kazań na Nou Camp wp*****lił.... Przyjechali ruscy zabójcy -2 strzały, 2 bramki.

Co do obstawiania wbrew sobie - też nie potrafię, dlatego od 3 lat już nie wchodzę do STSa :)

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

ja Gratuluję Perezowi
a) zrobić zakupy w czasie "kryzysu" za 270 mln (kredyty)
b) stalowych nerwów jak jego 97mln zwija się z bólu po jakimś faulu :D

barca niby fiku-miku wszystkich klepie, ale jestem ciekaw jak zabraknie duetu Xavi-Iniesta (Iniesta jest fenomenem bo jak można zachować taką bladość w takim kraju jak Hiszpania xP)

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

hehe, święte słowa. Właśnie oglądam derby Lonydnu i są smakowite, wyżyny futbolu. Zobaczymy więc jak to w Hiszpanii wygląda.

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

No niestety w Hiszpanii nieciekawie, 1 połowa nuda, w drugiej połowie coś drgnęło to Barca się osłabiła i przeszła do bardziej defensywnej gry, i mimo gry na wybijanie piłek do przodu mieli więcej akcji niż Real. Brawo Zlatan po 7 min od wejścia bramka, Raul nawet piłki nie dotknął wiadomo nie te lata. Miały być gran derbi a wyszedł zwykły mecz, ehh ...

*

Zhenia
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

GrU pisze:
ja Gratuluję Perezowi
a) zrobić zakupy w czasie "kryzysu" za 270 mln (kredyty)
b) stalowych nerwów jak jego 97mln zwija się z bólu po jakimś faulu :D

Z tego co czytałem, to Real ma olbrzymie długi i za parę lat może się to skończyć katastrofą dla klubu. Nie chodzi mi nawet o zakupy, tylko o pensje piłkarzy. Już w tej chwili klub z tym sobie nie radzi :P
Popers pisze:
Oj, jak jak się cieszyłem oglądając kiedy im Rubin Kazań na Nou Camp wp*****lił.... Przyjechali ruscy zabójcy -2 strzały, 2 bramki.

Też się cieszyłem :P Dla mnie to przede wszystkim kwestia mentalności - że "możemy to zrobić". Przeciwko takim drużynom na ich stadionach wiele zespołów poległo już w szatni, czy w czasie wychodzenia na murawę.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wczoraj była ciekawa walka, przez którą wiele wiele osób obstawiało wynik - Pudzianowski vs Najman.
W sumie nie oglądałem, bo nie było mnie w domu, ale jak widzę, nie było za bardzo co oglądać - kilkadziesiąt sekund i po wszystkim.

Sądziłem, że Najman z doświadczeniem boksera będzie walczył długo, że może wygrać... no ale okazało się, że MMA to jednak nie to samo, co boks, zaś strongman naprawdę ma niezła krzepę :D

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Przyznam, że trochę czekałem na to starcie. Nie żebym był jakimś wielkim fanem sportów walki, po prostu chciałem zobaczyć Pudzianowskiego w akcji w nowej roli. W sumie potoczyło się tak, jak się spodziewałem. Tylko, że 4 razy szybciej ;d nie myślałem, że walka potrwa krócej niż minutę ; o

*
GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Mi się podobała agresja jaka emanowała z Pudziana, Najman jak zwykle dużo gada, no i szacun dla sędziego wpakował się w młyn całym ciałem ale zablokował 1 rękę Mariusza. Siła Pudziana + agresja + widać że wiedział co ma zrobić, będę jego walki oglądał.

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Też myslalem ze walka dłuzej potrwa. Siła w kopycie i lapie kosmiczna.

*

Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Ja nie wiem czy w nagraniu dobrze widać, ale odniosłem wrażenie, jakoby oblicze Najmana nie wskazywało na spotkanie z latającą pięścią najsilniejszego człowieka świata. I w ogóle jakoś tak się szybko podniósł, jakby się tylko pośliznął. Mam rację?
Inna sprawa, że Pudzian wyklepałby z niego samochód dowolnej marki, gdyby sędziowie nie przerwali walki.

Pudzian śmiesznie walił pięściami, jakby w stół.

Komentarz z Youtube'a mnie rozwalił:
Cytuj:
Ja gdybym miał to sędziować to bym srał.

Sędzia rzeczywiście twardy zawodnik.

Zobaczymy co pokarze Pudzian w walce z przeciwnikiem z prawdziwego zdarzenia. Bo Najmana było stać na jeden cios w gardę...

*
GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Pytanie czy Pudzian się odważy i następna walka będzie z jakiś cudakiem-parterowcem (dzwignia na łapę czy nogę Pudziana ? może być ciekawie) czy po mniejszym ryzyku weźmie gościa do stójki.

Najman wybitny nie jest, no ale w końcu co jak co zawodowy bokser wspierany przez wielkiego boksera mi się wydaje że się przestraszył walczyć przeciwko gościowi przeciągającemu samoloty czy TIR'a na hamulcu ręcznym :D. I lepiej przegrać szybko niż uciec z ringu.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nie było by tak źle, gdyby Najman nie bał się Pudziana. A on zaczął od niego uciekać po całym ringu, co jeszcze bardziej podziałało na Pudziana. Nie wiem jak Najman chciał to sobie wyobrażać ale chyba nie myślał, że tak całą walkę będzie uciekał oddając 1-2 ciosy i wycofując się? Fakt jest taki, że Pudzian ma siłę. Jak kopnął Najmana to ten aż odskakiwał. Ale fakt jest też taki, że Pudzian zwyciężył jedynie dzięki sile. Techniki za dużo tam nie było, bo dał się ponieść emocjom. Nawet na sędziego przestał reagować.

Mi aż żal się zrobiło Najmana - życiowa walka, a tu go rodacy wygwizdują. I jeszcze ta błyskawiczna klęska na koniec. Ale czego się spodziewać? Ja widziałem Pudziana z odległości ok. 2m. Facet jest potężny, szeroki, wysoki i jeździ Mercedesem kl. S :D W telewizji tego tak nie widać, ale jest wielki, nawet pozostali StrongMani przy nim wyglądają słabo.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Fakt, Pudzian nie ma żadnej techniki praktycznie, ale znakomicie nadrabia to siłą. Gdyby walczył z kimś doświadczonym, byłaby to pewnie walka na wyniszczenie od początku - albo mu się uda dosłownie rozsmarować przeciwnika brutalnością na początku, albo ten go wykończy technicznie.
Jeżeli będzie walczył w MMA to byłoby naprawdę ciekawie - Gołota wresling, Pudzian MMA... co się dzieje? :D

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

To jeszcze Małysz do skoku wzwyż.

Len pisze:
Ja widziałem Pudziana z odległości ok. 2m. Facet jest potężny, szeroki, wysoki i jeździ Mercedesem kl. S

Jak Pudzian z ekipą był w Teresinie na "pokazie", to kolega widział, że Hummery, którymi oni jeżdżą, są na gaz.

*
GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

dzisiaj oglądałem 1 raz w życiu mecz piłkarzy ręcznych (II połowę tylko) i muszę go dodać do listy sportów bezsensowych, co to za mecz gdy co 20 sekund sędzia odgwizduje jakiś faul w ataku/obronie, rzucają się na siebie, szarpią, biją przepychają o co chodzi w ogóle. Zaraz po meczu przełączyłem na Eurosport, zobaczyłem piękną akcję Nigerii i utwierdziłem się w przekonaniu że nie ma piękniejszego sportu niż piłka nożna.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Następna