Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

Len pisze:
A obecnie antywirusy nie wykrywają żadnych śmieci. Zresztą, już wiem jak spędzę poniedziałkowy wieczór :]

Dziwne... to jakim cudem latam po najróżniejszych stronach a w razie śmieci mam komunikat o wykryciu? Najwidoczniej program chce mnie okantować, to musi być spisek... :P

Tu nie chodzi o LECZENIE ale PROFILAKTYKĘ a to zupełnie inna sprawa. Jeżeli robisz formata to po zainstalowaniu windowsa powinieneś od razu go zaktualizować a także zainstalować oprogramowanie antywirusowe. Na czysty system polecam NODa32 (w szczególności starsza wersja 2.7) a także Avire Personal / Premium.

Jeżeli nie chcesz instalować antywirusa to... zainstaluj unixa/linuxa :D Tam wirusy to na ogół znacznie rzadszy problem (choć oczywiście też są).

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

:wall:

Cały czas próbuję wytłumaczyć, że wiem co to jest antywirus i wiem do czego służy. Zresztą, kto by nie wiedział, chyba sama nazwa wskazuje, nie? Wirus dostał mi się w ciągu kilkudniowej przerwy podczas, której nie miałem zainstalowanego żadnego antywirusa (z lenistwa), co miałem zamiar zrobić.

Mówiąc "A obecnie antywirusy nie wykrywają żadnych śmieci."miałem na myśli mój aktualnie zainstalowany program, który nic nie wykrywa pomimo, że system nie działa tak jak przed "zakażeniem". Dlatego wolę zrobić na nowo system, niż bawić się w dochodzenie co się popsuło i jak to naprawić.

Mam nadzieję, że wyraziłem się wystarczająco jasno. Jak mi ktoś jeszcze wyjedzie z tekstem, że powinienem zainstalować antywirusa to wybebeszę :P

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Mi kiedyś jak miałem takiego wirusa, to zamiast jacenter otworzyła się witryna jakiegoś liceum w Opolu xD (serio)

Wiecie o tym, że jak podłączy się tylko do internetu, nie włączy się nawet nic związanego z internetem, to już nam wirusy(kilka przeważnie) wchodzą?
Na Discovery gadali xD.

Len powinieneś zainstalować antywirusa!

Len pisze:
Jak mi ktoś jeszcze wyjedzie z tekstem, że powinienem zainstalować antywirusa to wybebeszę

Bebesz! eee Wybebeszaj!

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

sirmicho
Plutonowy
Plutonowy

Len, ja pitolę, zainsataluj sobie antywirusa... ;-) :one:

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Zna ktoś może jakąś wtyczkę do forum masowo dodającą bany na IP? :D

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
wybebeszę

Wybebeszę=ost. :D

Len pisze:
Zna ktoś może jakąś wtyczkę do forum masowo dodającą bany na IP?

Ja nie znam. Zapytaj na Forum Actionum. Tylko napisz że jesteś właścicelem forum i chciałbyś taką wtyczkę.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2