Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

No i co Len, zlewa, co? :-> . Pytanie było czystą formalnością, ale brak odpowiedzi na nie potwierdza tylko z jakiego rodzaju osobą mam tu do czynienia :> . Oj słabizna Len, słabizna. Cóż, pełną opinię zachowam dla siebie. Innym radzę ostrożność i wspominaną wcześniej nieufność (tym razem usprawiedliwioną). :diabelek:

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Lemur, łącznie zmieniany 1 raz

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

W takim razie ja zareaguję - zrezygnowaliśmy z tego artykułu bo jacenter jest stroną o.... Jagged Alliance a nie 7.62... jest jako gra podobna i wystarczy - nie sądzisz? :>

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cytuj:
brak odpowiedzi na nie potwierdza tylko z jakiego rodzaju osobą mam tu do czynienia

No niestety wcześniej miałem okazję się o tym przekonać. Olać, to była jedyna możliwa słuszna decyzja.

Cytuj:
nieufność (tym razem usprawiedliwioną).

Dobrze, że to powiedziałeś...

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Len, łącznie zmieniany 1 raz

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

lukasamd,

Dzięki za informacje :> .

lukasamd pisze:
zrezygnowaliśmy z tego artykułu bo jacenter jest stroną o.... Jagged Alliance a nie 7.62

Poważnie?. Słaba argumentacja i dobrze wiesz że mijająca się z prawdą o całe lata świetlne :lol: .

Poza tym pytam Lena, który był pomysłodawcą artykułu, nie ciebie. Tym bardziej że zwrócił się do mnie o pomoc w tej sprawie :> .

Len,
Cytuj:
No niestety wcześniej miałem okazję się o tym przekonać. Olać, to była jedyna możliwa słuszna decyzja.

Do czego pijesz, "spryciarzu"? :-> . Napisz, napisz :D .

Może rozwiniesz temat i opowiesz jak to naprawdę było, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi?. No chyba że wolisz opublikowanie priva, czyli metody jaką stosowałeś bardzo często?.

Len pisze:
Cytat:
nieufność (tym razem usprawiedliwioną).

Dobrze, że to powiedziałeś...

Słuszna samokrytyka Len, nie podobna do ciebie :D

Ostatnio zmieniony 08 sie 2007 18:46 przez Lemur, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Lemur pisze:
Poważnie?. Słaba argumentacja i dobrze wiesz że mijająca się z prawdą o całe lata świetlne :lol: .

Ha, my wiemy ale tobie nie powiemy :P Wytrzymasz to czy mamy ci wytłumaczyć dlaczego inne artykuły również nie powstały?

Lemur pisze:
Tym bardziej że zwrócił się do mnie o pomoc w tej sprawie :>

No masz kurde, teraz to całą moją karierę szlag trafi...
Lemur pisze:
Może opowiesz jak to naprawdę było, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi?. No chyba że wolisz opublikowanie priva, czyli metody jaką stosowałeś bardzo często?.

A dokładniej? Chodzi ci o te Twoja słowa, którymi mnie podsumowałeś*, a te z kolei usłyszałeś od kogoś kto słyszał od kogoś komu ktoś powiedział kolega który był wtedy?
Ah, sorry, zapomniałem że Ty wiesz lepiej nawet wtedy gdy g*wno wiesz. Mój ukłon w Twoją stronę.

*Chyba rzeczywiście podsumowałeś bo jak to przeczytałem to zaniemówiłem.

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Len pisze:
Ha, my wiemy ale tobie nie powiemy :P Wytrzymasz to czy mamy ci wytłumaczyć dlaczego inne artykuły również nie powstały?

Nie obchodzi mnie czy inne powstały czy nie, nie moja sprawa. Nie odwracaj kota ogonem. Napisałeś do mnie tylko dlatego żeby sprawdzić grunt pod swoje i tak już utrwalone zdanie, czyli:"gość się udziela na LA, więc koniecznie musi być przeciwko mnie". Ściema totalna. Nie miało to nic wspólnego z prawdą. Szczególnie że jak już wcześniej wspomniałem, nigdy nie dążyłem do konfliktu i każdy może znaleźć potwierdzenie tego w moich postach. Nigdy też nie jeździłem po nikim, bo i po co?. Ale niektórym się nie przetłumaczy. Niestety swoją podejrzliwością, megalomanią i manią prześladowczą z czasem rzeczywiście utrwaliłeś mnie w tym przekonaniu. Czyja to wina?.

Cytuj:
No masz kurde, teraz to całą moją karierę szlag trafi...

Przykra sprawa,ups...jaką karierę? :) .

Len pisze:
A dokładniej? Chodzi ci o te Twoja słowa, którymi mnie podsumowałeś*, a te z kolei usłyszałeś od kogoś kto słyszał od kogoś komu ktoś powiedział kolega który był wtedy?
Ah, sorry, zapomniałem że Ty wiesz lepiej nawet wtedy gdy g*wno wiesz. Mój ukłon w Twoją stronę.

*Chyba rzeczywiście podsumowałeś bo jak to przeczytałem to zaniemówiłem.

Nie, chodzi o to jaką osobą jesteś i jakimi metodami się posługujesz. Żeby to było jasne Len, nie potrzebuję zasięgać zdania u innych żeby mieć swoje (jak niektóre dzieci neo). To się właśnie nazywa mania prześladowcza, Chryste tobie nadal się wydaje że jesteś na wojnie :| .

Dobrze to ująłeś, bo g**no mnie obchodzi zdanie takiego podejrzanego typka jak ty. Jest nic nie warte. Poza tym rzeczywiście g**no mnie interesują wasze "salonowe roszady". Oczywiście jak bardzo chcesz to oświeć mnie (i nas wszystkich) jaka to prawda o której ja jak powiedziałeś g**wno wiem?. Nigdy ręki do tego syfu nie przykładałem i nie przykładam. A podsumowanie twojej osoby było bezpośrednie, ale usprawiedliwione i wedle wszelkich norm ludzkich postępowań - prawdziwe. Prawda w oczy kole, co? :-> .

Ostatnio zmieniony 08 sie 2007 19:12 przez Lemur, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

O Boże człowieku. Oskarżasz mnie o podejrzliwość a tymczasem sam zaczynasz reagować jak pacan na słowa, które z kolei były tylko odpowiedzią na twoje słowa.
Lemur pisze:
Napisałeś do mnie tylko dlatego żeby sprawdzić grunt pod swoje i tak już utrwalone zdanie, czyli:"gość się udziela na LA, więc koniecznie musi być przeciwko mnie".

No a myślałeś, że jak? Te całe olewanie Twojego nachalstwa to moja nowa taktyka, którą ostatnio stosuję (PW już mi się znudziło). Jestem ci wdzięczny, teraz mam utrwalone zdanie jak nigdy...
Lemur pisze:
Szczególnie jak już wcześniej wspomniałem nie dążyłem do konfliktu i każdy może znaleźć potwierdzenie tego w moich postach.

Tak aniele.
Lemur pisze:
Nigdy nie jeździłem po nikim, bo i po co?

Nikt nigdy tak nie twierdził, bo i po co? A przynajmniej ja.
Lemur pisze:
Czyja to wina?

Hmm... Michaela Jacksona? Ten świntuch dotykał dzieci!

Cytuj:
Przykra sprawa,ups...jaką karierę? :) .

Zapomniałem, przecież przez ostatnie 4 lata nic nie robiłem oskarżając wszystkich o podejrzliwość.

Lemur pisze:
Żeby to było jasne Len, nie potrzebuję zasięgać zdania u innych żeby mieć swoje (jak niektóre dzieci neo)

Tego akurat jestem pewien. Ale anioły też się czasem mylą...

Lemur pisze:
g**no mnie interesują wasze "salonowe roszady"

Nie wątpię...
Kod:
P.S. BTW Len, a co z recenzją porównawczą JAZZ: Hired Guns vs. 7.62 która miała powstać?.

Kod:
P.S. Len, nie przeczytałeś mojego pytania z poprzedniego postu, czy przeczytałeś, ale nie zamierzasz na nie odpowiedzieć?:-).

Kod:
ale czy zamierzasz odpowiedzieć na moje pytanie?.

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Len pisze:
O Boże człowieku. Oskarżasz mnie o podejrzliwość a tymczasem sam zaczynasz reagować jak pacan na słowa, które z kolei były tylko odpowiedzią na twoje słowa.

Skoro wkręcasz mnie w mukę z artykułem, a tak naprawdę "badasz teren", to jak do cholery mam nie być podejrzliwy, co młotku? :043:

Len pisze:
No a myślałeś, że jak? Te całe olewanie Twojego nachalstwa to moja nowa taktyka, którą ostatnio stosuję (PW już mi się znudziło). Jestem ci wdzięczny, teraz mam utrwalone zdanie jak nigdy...

Przypomnę ci że to ty do mnie napisałeś na priva pierwszy. Więc kto tu mówi o nachalstwie? :D . Twoją taktyką jest demagogia rodem z Samoobrony :> . Domagam się odpowiedzi zwyczajnie dlatego żeby każdy dowiedział się kto tak naprawdę czai się pod ksywką Len. :> . Zresztą już to widać, nie potrzeba tłumaczyć. Oby tak dalej:-).

Cytuj:
Tak aniele.

Zarzuć mi coś, cokolwiek :D

Len pisze:
Hmm... Michaela Jacksona? Ten świntuch dotykał dzieci!

Trochę ci nawet współczuję. Widać po tobie Len że "zły dotyk" boli całe życie. Hehe :D

Len pisze:
Zapomniałem, przecież przez ostatnie 4 lata nic nie robiłem oskarżając wszystkich o podejrzliwość.

Dokładnie to właśnie robisz, biedny pokrzywdzony Len i jego tyrady przeciwko złemu, zdradzieckiemu LA :) .

Len pisze:
Tego akurat jestem pewien. Ale anioły też się czasem mylą...

Dzieci neo mylą się zawsze Len, z definicji ;) .

Len pisze:
g**no mnie interesują wasze "salonowe roszady"

Nie wątpię...

...Dopóki nie zaczęło to dotyczyć bezpośrednio mnie.

Do ogółu: Zwróćcie uwagę że to nie pierwsza taka dyskusja sprowokowana przez Lena (a kontynuowana wyjątkowo przeze mnie). Zadajcie teraz sobie na trzeźwo pytanie, dlaczego? :>

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Lemur pisze:

Poza tym pytam Lena, który był pomysłodawcą artykułu, nie ciebie. Tym bardziej że zwrócił się do mnie o pomoc w tej sprawie :> .

Spooookojnie przecież ja jestem głównym administratorem JAC i mam prawo w wgląd wszelkich spraw związanych z jacenter :-> poziom w jakim odpisałeś na mojego posta jest za to... zaskakująco niski, wręcz czuję się zaatakowany.

Nie mam wyboru a poza tym nie żałuję tej decyzji - dostajesz 2 pkt ostrzeżenia:

a) za wszczynanie kłótni na forum (widać to po tym temacie)

b) za pisanie bez sensu - najpierw piszesz posta a w innych zmieniasz jego sens w zależności od odpowiedzi innych osób - na to narzeka już bardzo wiele uczestników forum

Wkurzyłeś mnie ale nie złamię regulaminu i za to nie dam Ci trzeciego punktu, chociaż powinienem ze względu na własną godność i dumę.

EDIT:
Dalsza kłótnia zaowocuje tymczasowym banem.

EDIT2:
Moje posty nie są skierowane przeciwko LA tylko przeciwko Tobie, Lemur (i Scooly został o tym poinformowany) - aby uniknąć jakiejś wojny pomiędzy stornami każdy zbiera na swoje konto.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

O, widzę zmianę taktyki. Czy to ma coś znaczyć?

Lemur pisze:
to jak do cholery mam nie być podejrzliwy, co młotku?

To ty powinieneś wiedzieć. Przeczytaj to co wcześniej pisałeś, gwoździu.

Lemur pisze:
Przypomnę ci że to ty do mnie napisałeś na priva pierwszy. Więc kto tu mówi o nachalstwie?

Owszem pierwszy, ale normalnie a nie "młotku", "gówno mnie to obchodzi".

Lemur pisze:
Domagam się odpowiedzi zwyczajnie dlatego żeby każdy dowiedział się kto tak naprawdę czai się pod ksywką Len. :>

No jak to kto?! Lepper!

Lemur pisze:
Do ogółu: Zwróćcie uwagę

Widać, ty też przyjałeś taktykę Samoobrony :P

Lemur pisze:
sprowokowana przez Lena (a kontynuowana wyjątkowo przeze mnie). Zadajcie teraz sobie na trzeźwo pytanie, dlaczego? :>

Tak, bardzo żałuję, że ją sprowokowałem:
Cytuj:
No i co Len, zlewa, co? :-> . Pytanie było czystą formalnością, ale brak odpowiedzi na nie potwierdza tylko z jakiego rodzaju osobą mam tu do czynienia :> . Oj słabizna Len, słabizna. Cóż, pełną opinię zachowam dla siebie. Innym radzę ostrożność i wspominaną wcześniej nieufność (tym razem usprawiedliwioną). :diabelek:

To się więcej nie powtórzy. Obiecuję.

A tak na poważnie. Zrozum, że nie zawsze trzeba się rzucać na proste słowa, ktore nie miały absolutnie żadnego zadania.

Widzę, że artykuł zszedł na dalszy plan. Więc chcesz wiedzieć dlaczego się nie pojawił? Proszę królewiczu - myśląc, że to stara wersja usunałem go z dysku zapominając zrobić wcześniej kopię zapasową. Jakby co to w tych słowach kryje się tajny plan przeciwko LA.

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

lukasamd pisze:
Spooookojnie przecież ja jestem głównym administratorem JAC i mam prawo w wgląd wszelkich spraw związanych z jacenter :-> poziom w jakim odpisałeś na mojego posta jest za to... zaskakująco niski, wręcz czuję się zaatakowany.

Bo powinieneś czuć się zaatakowany. Nie bez powodu. Mydlenie oczu i kłamstwo to kłamstwo Lukasamd, nawet u admina (a właściwie tym bardziej).

lukasamd pisze:
a) za wszczynanie kłótni na forum (widać to po tym temacie)

Trzy razy pytałem grzecznie, mam prawo do uzyskania odpowiedzi na moje pytanie.

Cytuj:
b) za pisanie bez sensu - najpierw piszesz posta a w innych zmieniasz jego sens w zależności od odpowiedzi innych osób - na to narzeka już bardzo wiele uczestników forum

Wypunktuj dokładnie gdzie i kiedy. Bo ja czegoś takiego nie widzę. Zmienianie znaczeń i odwracanie kota ogonem to domena innego użytkownika :-> . Mam wrażenie że się pomyliłeś, sprawdź jeszcze raz.

lukasamd pisze:
Wkurzyłeś mnie ale nie złamię regulaminu i za to nie dam Ci trzeciego punktu, chociaż powinienem ze względu na własną godność i dumę.

Zawsze uznawałem cię za rozsądnego gościa, nie zawsze pisałeś z sensem, ale ok. Teraz widzę że ty też dałeś się zmanipulować. Hehe, to było do przewidzenia :diabel: . Skoro obraziłem twoją godność i dumę :D to nie krępuj się. Czekam na trzecie, czwarte "oszczeszenie" itd, aż do bana. To tylko potwierdzi zaistniałą sytuację :> . Mi to rybka.

P.S. W czym ci przeszkadzało przeniesienie części tego tematu do Hydeparku/offtopa?.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Przeczytałem tylko pierwszą połowę Twojego postu, dalej nie mam już sił.

Człowieku, czy ty jesteś poważny? Zarzucasz kłamstwo bez żadnego dowodu, mimo iż to nie jest kłamstwo! Naprawdę, przeczytaj swoje wcześniejsze posty i przestań wreszcie zmieniać sens swoich słów. To co piszesz nie jest uniwersalne, nie można zmieniać sensu w zależności od tego kto jak odpowie.

JESZCE RAZ POWTARZAM (nadążasz?) - Przeczytaj swoje posty i zdecyduj się.

Lemur pisze:
eraz widzę że ty też dałeś się zmanipulować.

Nie tylko on, reszta redakcji też :P Ale jakby co, ty nie jesteś podejrzliwy wobec wszystkich na tym świecie.

Oskarżasz o manipulację (standardowo bez dowodów, ale po co ci one, nie?) a tymczasem sam próbujesz manipulować:
Cytuj:
Skoro obraziłem twoją godność i dumę :D to nie krępuj się. Czekam na trzecie, czwarte "oszczeszenie" itd, aż do bana. To tylko potwierdzi zaistniałą sytuację :>

Dajcie mu kolejne warny bo już nie mam sił. Albo nawet sam to zrobię, z przyjemnością.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Lemur pisze:
Trzy razy pytałem grzecznie, mam prawo do uzyskania odpowiedzi na moje pytanie.

Należało pytać na gg/pw/email - forum to nie miejsce na PRYWATNE pogaduszki

Lemur pisze:
Wypunktuj dokładnie gdzie i kiedy. Bo ja czegoś takiego nie widzę. Zmienianie znaczeń i odwracanie kota ogonem to domena innego użytkownika :-> . Mam wrażenie że się pomyliłeś, sprawdź jeszcze raz.

Prawie zawsze i prawie wszędzie - Ty także możesz się mylić a przez takie działanie chcesz pokazać że nie jest to prawda. Niestety nie jesteś idealny i możesz się pomylić - często próbowałeś naprawiać denerwując inne osoby.

Lemur pisze:
Zawsze uznawałem cię za rozsądnego gościa, nie zawsze pisałeś z sensem, ale ok. Teraz widzę że ty też dałeś się zmanipulować. Hehe, to było do przewidzenia :diabel: .

Do pierwszego zdania - nawzajem (choć sens był bardzo rzadko - mimo to byleś gościem na forum). Manipulować? Niby komu? Łamiesz regulamin i teraz szukasz wymówki :wall: a raczej znowu zmieniasz sens swoich wypowiedzi.

Lemur pisze:
Skoro obraziłem twoją godność i dumę :D to nie krępuj się. Czekam na trzecie, czwarte "oszczeszenie" itd, aż do bana. To tylko potwierdzi zaistniałą sytuację :> . Mi to rybka.

Obraziłeś, myślałem jednak że jesteś na tyle rozsądny że po ostrzeżeniu zmienisz zachowanie - skoro tak się stało to trudno. Tak sytuacja się potwierdza - widocznie nie dorosłeś do kulturalnego i sensownego wypowiadania sie na forach internetowych.

Lemur pisze:
P.S. W czym ci przeszkadzało przeniesienie części tego tematu do Hydeparku/offtopa?.

To jest kłótnia a nie temat na forum - przenosić abyś mógł dalej łamać regulamin? Nie widzę sensu ponieważ coś takiego tępi się w zarodku.

Koniec dyskusji - kolejny warn, radzę przemyśleć swoje postępowanie.

*
Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.