Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

No i znowu musieliśmy zmienić nazwę tematu, bo dzisiaj walnęła nam kolejna okrągła sumka - ilość postów na forum przekroczyła już 30.000!!!
Nie chcę się chwalić, ale to jeden z moich dzisiejszych postów był tym trzydziestotysięcznym :D

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No i brawo(znowu).
30000 to naprawde zadowalająca liczba jesli chodzi o forum o grze, którą mało kto zna, a jeszcze mniej gra xD
10269 postów w dziale INNE.
2/3 postów na temat, więc nie jest źle...

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

A najlepsze jest to, że okrągłą liczbę osiągamy co roku w tym samym okresie. Wynika z tego, że na rok piszemy ok. 10 tys. postów :) Dużo, bardzo dużo.

Dodam jeszcze, że 30 000 to magiczna liczba, dotąd żadne polskie forum jej nie przekroczyło. Nawet nasza świętej pamięci konkurencja - Liberate Arulco, licznik tego forum zatrzymał się pomiędzy 20 a 25 tys. i od tamtego momentu... maleje, dziś mają jakieś 18 tys. postów :] No ale o zmarłych nie powinno się źle mówić.

Kto jest jeszcze przed nami? Trzy fora: amerykańskie Bear's Pit, niemieckie JA2 Basis i rosyjskie A.I.M.

*
Cell
Chorąży
Chorąży

Len pisze:
Nawet nasza świętej pamięci konkurencja - Liberate Arulco, licznik tego forum zatrzymał się pomiędzy 20 a 25 tys. i od tamtego momentu... maleje, dziś mają jakieś 18 tys. postów

Scooly usunął dział OffTopic :diabel:

No, i graty wszystkim :!: (za spam) :D

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cell pisze:
Scooly usunął dział OffTopic :diabel:

Zauważyłem. To był jego sposób na zwiększenie popularności działów poświęconych serii JA. Efekty widać choćby po wizytach administratorów :wall:

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Ja się tak zastanawiam dlaczego to forum LA jeszcze istnieje tak w ogóle. Przecież nikt tam prawie nie zagląda. Z dużym uciskiem na "prawie". Po co trzymać takie puste forum w internecie.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen pisze:
Ja się tak zastanawiam dlaczego to forum LA jeszcze istnieje tak w ogóle. Przecież nikt tam prawie nie zagląda. Z dużym uciskiem na "prawie". Po co trzymać takie puste forum w internecie.

Może Scooly liczy, że nagle przyjdzie ktoś, kto odwali za niego całą robotę? Wiele na to wskazuje. Przez całe wakacje nie wchodził na forum, wiecie kiedy wszedł? Dopiero wtedy, gdy trzeba było domenę opłacić na kolejny rok xD

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
Może Scooly liczy, że nagle przyjdzie ktoś, kto odwali za niego całą robotę? Wiele na to wskazuje. Przez całe wakacje nie wchodził na forum, wiecie kiedy wszedł? Dopiero wtedy, gdy trzeba było domenę opłacić na kolejny rok xD

Nie wiem. Nie znam Scoolyego tak dobrze jak Wy. Ale jako administrator (chyba były) powinien tam zaglądać regularnie.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen pisze:
Nie wiem. Nie znam Scoolyego tak dobrze jak Wy. Ale jako administrator (chyba były) powinien tam zaglądać regularnie.

Jako jeden z trzech administratorów. Na razie popisał się tylko Szadou, który zaglądnął na forum w połowie lipca. A Scooly'ego może i nie znasz ale on zna Ciebie :diabel2: Znalazł sposób na takich jak my, po tym jak niedawno napisałem o jego "częstych" wizytach, co zrobił? Wyłączył pokazywanie ostatniej wizyty dla swojego profilu xD

Podobnie uczynił jak w ilości postów, JAC przegoniło forum LA - wyłączył licznik postów i resztę statystyk. A jak kiedyś napisałem na czacie, że mam bana na IP, który daje mi i usuwa w zależności od tego jaki grzeczny jestem (tzn. czy krytykuję go czy nie) - usunął go na stałe :D

Więc może i Scooly nie zagląda na własne forum, ale wiemy jedno - na forum JACenter zagląda z pewnością :one:

PS. Teraz tylko czekać aż pokazowo przestanie reagować na to, co mówię :-D

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No dobra, ale co LA ma do tego, że na JAC mamy 30.000 postów? Niepotrzebnie schodzimy z tematu.
Co prawda mamy tyle postów, ale sporo z nich jest w różnych quizach. Z drugiej strony jak już nie raz zauważył Jaahquubel, w ostatnim czasie tematy tego typu świecą pustkami, a ruch pojawia się w tych normalnych, a to chyba dobrze :)

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nic, ale nie ma to jak powspominać stare, dobre (śmieszne) czasy ;-)

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ehm.. co prawda nie wbiliśmy kolejnej magicznej liczby jest (i nie wiem czy w tym roku w ogóle wbijemy), no ale dzisiaj i tak padł piękny rekord:

Najwięcej najemników podczas akcji (42) było 10 maja 2010 20:00

:ok:

Poprzedni trzymał się dzielnie ponad dwa lata.
Szkoda tylko, że ta ilość osób online nijak nie przekłada się na ruch na forum :no:

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

35 gości... mam nadzieje, że to potencjalni najemnicy :)

Moja mała "pasja"

*

Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Świetnie!
Ciekawe co przywiodło tu tylu gości. Atak na serwisy społecznościowe?
Nie! Wiem! Emoty w komentarzach!

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Jakie 42. Ja tam widzę 44 osoby :P Ale jak już "trójka" wyjdzie to ludzie będą walić tu drzwiami i oknami.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna