Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
mtl
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Fallout 3 (nazwa kodowa Van Buren) mial byc stworzony przez Black Isle Studio pare lat temu, jednak projekt anulowano. Teraz swiatlo dzienne ujrzalo tech demo z tego projektu! Po szczegoly i oczywiscie plik z demem odsylam na No Mutants Allowed [ http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=35977 ].

Teraz, prawa do produkcji F3 przejela Bethesda Softworks - co z tego wyniknie? Kolejny Oblivion w postnuklearnym klimacie? Tego dowiemy sie juz niedlugo, bowiem na oficjanej stronie stronie F3 [ http://fallout.bethsoft.com/ ] pojawila sie aktualizacja - za 33 dni pojawi sie pierwszy trailer z ich produkcji.

Osobiscie przyznam, ze jesli zrobia Obliviona w klimatach postnuklearnych to wraz z reszta fanow prawdziwego Fallouta zmieciemy ich siedzibe z powierzchni ziemi :diabel: .

*

Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

moteel pisze:
Osobiscie przyznam, ze jesli zrobia Obliviona w klimatach postnuklearnych to wraz z reszta fanow prawdziwego Fallouta zmieciemy ich siedzibe z powierzchni ziemi .

Co racja to racja, ja na razie nie spekuluje. Bethesda dobrze powinna wiedziec jak fani widza "F3". Zostalo juz tyle powiedziane ze fanowskie stanowisko jest chyba jasne jak slonce. Poczekamy, zobaczymy:-).

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Kiedy dowiedziałem się że F3został odwołany to byłem... całkowicie załamany, nie ma co ukrywać. Od pewnego czasu (raczej dłuższego) nie interesuję się już tą grą ale teraz chyba znowu zacznę :D

Gra wyjdzie to super - pytanie tylko czy będzie zasługiwała na nazwę Fallout 3 biorąc pod uwagę F1 i F2...

*
vai1987
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

moteel pisze:
Osobiscie przyznam, ze jesli zrobia Obliviona w klimatach postnuklearnych to wraz z reszta fanow prawdziwego Fallouta zmieciemy ich siedzibe z powierzchni ziemi.

I ja sie w takim wypadku przyłącze do zabawy :D. Jak spieprzą 3 na którą człowiek czeka 9 lat, to nie popuszcze. No i najwazniejsze, byle gra była w 2D ala FT, bo 3D nie przetrawie :/

*

snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

O, Fallout 3... To jest dla mnie mniej więcej taka legenda, jak Duke Nukem For(n)ever... Żałuję, że nic nie wyszło z tego projektu za pierwszym razem, ale teraz nie jestem jakoś specjalnie ustostunkowany do produkcji Bethesda Softworks... Zobaczy się, co z tego wyjdzie i tyle.

*
Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

vai1987 pisze:
No i najwazniejsze, byle gra była w 2D ala FT, bo 3D nie przetrawie

Jak to sobie wyobrazasz?. Duza firma liczac na duza sprzedaz nie strzeli sobie takiego gola samobojczego, wykluczone. Gra musi powstac w srodowisku 3D z wielu powodow, to jest akurat pewne.

*

snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

To fakt... Gra w 2D byłaby marketingowym ciosem w plecy. Być może zadowoliłaby "starą kadrę", ale nowi chyba wyśmialiby producentów...

*
vai1987
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Racja ze gra w 2D nie ma szans sie przebic. Jednak wg mnie gra moze stracic na grywalnosci i klimacie jesli bedziemy sie musieli zajmowac obsługą kamery. Ja bym był za rzutem izometrycznym. Oby nie skopali tego tak jak skopany jest The Fall. W tej grze roji sie od błedów. Wierzmy ze twórcy obliviona (ktorego osobiscie nie trawie) zrobią gre na którą czeka wielu fanów :D.

PS. Ciekawe jak bedzie wyglądac Starcraft 2 Blizzarda :D

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

IMO na bank będzie w 3D... pytanie tylko czy uda im się pogodzić wymagania nowych graczy z wymaganiami starszych... Jak znam życie to jest to najtrudniejsza sztuka jeżeli gra ma ciągłe opóźnienia. Pożyjemy zobaczymy.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Trailer ze starej wersji F3 wygląda słabo, aż mi naszła myśl o typowej w grze w której musimy 200x kliknąć na wroga aby go zabić. A ja nie lubię takich gier.

Producent nowego F3 powiedział jakiś czas temu, że nie wszystkim będzie się on podobał... wreszcie jakiś twórca, który to przyznał.

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Trailer z Van Burena byl z tech pre-alphy - wiec nie ma co oczekiwac cudow, nie mniej jednak, sciagnalem to techdemo i zagralem - wrazenia? Jezeli tylko tak miala by wygladac finalna wersja produktu - kupil bym na pewno.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Więc ta wersja jest dostępna? Można ją ściągnąć legalnie czy za pomocą elektronicznego sklepu p2p? :P

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

A... sorki, czytałem to ale jakoś nie zwróciłem uwagę. Pewnie myślałem o niebieskich migdałach... cokolwiek to jest :D

A wymagania gry są duże? Bo nie wiem czy na moim muzealnym eksponacie cokolwiek ruszy.

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Gra z 2003 roku, wymagan nigdzie nie znajdziesz. Jednak to tylko ~250mb, zawsze mozna sprobowac.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna