Bus Driver
Kolejna gra w którą nie zagrałbym gdyby nie przypadek - znalazłem info o niej na jednym z for i całkiem mnie zainteresowała. Gra jest dobra bo jest oryginalna - wcielamy się w niej w kierowcę autobusu a naszym celem jest przejechanie kolejnych tras zdobywając jak najwięcej punktów.
Punkty zdobywamy za dobre parkowanie na przystankach, dojazd na czas, włączanie kierunkowskazu czy przejazd na zielonym świetle. Aby nie było całkowicie łatwo za złamanie przepisów dostajemy punkty ujemne więc musimy uważać jak jedziemy.
Gra ma bardzo przyjemną dla oka grafikę i z tego co mi wiadomo niewysokie wymagania sprzętowe - grałem w demko i było idealnie na maksymalnych + podrasowane detale w ustawieniach sterowników. Muzyka jest równie dobra ale występuje tylko w menu, a szkoda bo pasowałaby do jazdy.
Powiem szczerze - chciałem to tylko zobaczyć a skończyło się na tym iż przeszedłem 5-6 tras i dalej chciałem grać
Pod względem grywalności gra po prostu WYMIATA 
Oficjalna strona gry
Bus Driver na Gry - Online

Dobra była też jedna z ostatnich tras podczas śnieżycy, nie dość że można było fajnie się rozpędzić to jeszcze jeździć bokiem na zakrętach jeśli jedno z kół zaryło w śnieg