|
| Generał broni |
 |
-
-
|
Sadness Polska gra na konsolę Wii? Czemu nie, przecież tworzymy już gry na Xboksa 360. Ale konkurencja dla Resident Evil? Hmm...
Domyslam się, że nikt z was nigdy nie słyszał o projekcie Sadness. Za grę odpowiedzialne jest studio Nibris, które robi jeszcze inną grę na konsolkę DS. Gra będzie Survival Horrorem czyli coś pokroju Resident Evil o którym słyszał każdy. Tyle tylko, ze Sadness będzie wyróżniała pewna rzecz. Coś czego nie zastosowano jeszcze chyba w zadnej grze! Mianowicie akcja gry dzieje się przed I Wojną Światową, twórcy chcą jak najbardziej oddać charakter tamtych lat co nie jest łatwe stare dzieje możemy jedynie obejrzeć na czarnobiałych filmach. I właśnie na taki pomysł wpadło studio Nibris, mówiac krótko - gra będzie przedstawiona w czarnobiałych barwach!
Nie będę za dużo pisał bo sam nie wiem za wiele jednak trochę informacji znajdziecie na Gry-Online. Widziałem kiedyś parę screenów i muszę przyznać, że to po prostu MUSI być wielki hit!
Po więcej informacji zapraszam również na oficjalną stronę studia Nibris. Premiera gry zapowiedziana jest na rok 2008 więc jeszcze trochę czasu zostało, temat ten założyłem aby uświadomić wam, że poza tworzonymi obecnie Warhound, Chrome 2, Wiedźmin i Two Worlds jest jeszcze jedna gra, która ma olbrzymie szanse na światowy sukces.
Nibris - Strona oficjalna Sadness - Informacje o grze na Gry-online
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Len, łącznie zmieniany 1 raz
|
|