|
| Starszy kapral |
 |
-
-
|
Cześć.
W skrócie o mnie: 1.Jestem starym sentymentalnym dziadem, gram w gry od wielu lat i wciąż mam w sobie radość dziecka gdy gram.
2.Jagged Alliance to gra która wciąż jest w moim sercu, nawet ostatnio chciałem pograć, ale nie chce działać pod Windows 11.
3.Próbowałem grać w JA 3, ale... niestety jest wykastrowana z tych fajnych smaczków, jak mikrozarządzanie ekwipunkiem czy możliwość wchodzenia do sektora w dowolnym miejscu.
4.Najbardziej w grach uwielbiam eksploracje otwartego świata, swobodę, sandboxowość, szukanie skarbów, zarządzanie ekwipunkiem.
5.Nie szukam w grach PvP, ponieważ mam go w nadmiarze w prawdziwym życiu, w pracy itd...
Może znajdzie się tutaj ktoś kto chciałby pograć w jakąś grę razem? W jaką?
Zależałoby mi aby była to gra kooperacyjna, czyli z trybem multi, najlepiej MMO, w klimatach post apo i/lub survival.
Obecnie gram w Will to Life i bardzo mi się podoba. Ale jestem chętny również na takie gry jak: Darkest Days - premiera 24 kwietnia Fallen Earth - niedługo powinny reaktywować serwery W tym roku wyjdą też taki gry jak Pionier czy Persist online. Ostatecznie może być Stay Out, ale nie za bardzo przypadł mi do gustu, lub jakaś inna gra podobna do powyższych.
Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda i jest zainteresowany to dajcie znać.
_________________ “Kiedy widzisz że zwycięża prawda, zapytaj jakie potężne kłamstwo za nią walczyło.”
|
|