Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Na taką gierkę udało mi się trafić. Nic o niej nie wiem ale podejrzanie podobna do 7.62, pod względem grafiki ale i interfejsu, który jest jednak mocno uproszczony. Ciekawe jest to, że grę zrobiła firma 1C, czyli ta sama co ww. produkcję.

Obrazek Obrazek Obrazek

[film]https://www.youtube.com/watch?v=rPnF0CyYsnk[/film]

*
aszek
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Próbowałem w to grać, ale ta produkcja jest dla totalnych masochistów. Na początku lądujemy koło jakiegoś kontenera (udającym coś co lata) daleko od cywilizacji, za broń mamy sztachęte i na dzień dobry trzeba zatłuc komitet powitalny z dwóch napastników z kijami (dla gracza bitka się kończy stanem agonalnym). Potem trzeba się przedrzeć przez całą mapę wrogich typów do jakiegoś obozu (wyjście z sektora), ale oczywiście nie jest bez atrakcji bo po drodze wszyscy atakują :/ Niby dobrze by było załatwić sobie jakiś sprzęt palny, więc można próbować zatłuc (niestety za dnia) dwóch przeciwników z pistoletami (jeśli ktoś to przeżyje to gratulację). Dalej po drodze jest jakiś obozik z regularną bandą gdzie wszyscy są zaopatrzeni w pistolety maszynowe i atakują jak tylko zobaczą - i powiem wam, że po prostu się bitki się nie da wykonać, jedynie co zostaje to pędem przez dziedziniec :D A nawet jak się spieprza nie oglądając za siebie to za obozem czekają dwa wilki - tu kaplica murowana bo im się zwiać już nie da :P

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Czyli po prostu rosyjska gra w tradycyjnym wykonaniu :D

Nie wiem czemu, ale Rosjanie mają taką dziwną tendencję do robienia gier niedopracowanych, w których roi się od błędów, niewygodnych rozwiązań gameplayu oraz wszystkosłyszących i wszystkowidzących przeciwników komputerowych.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie