Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Wigen
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Zainteresowała mnie wczoraj gra która była zamieszczona w najnowszym CD - Action a mianowicie Stubbs the Zombie. Za produkcje tej gry odpowiada firma Aspyr Media Inc. Twórca takich hitów jak Guitar Hero III, Tony Hawk's Pro Skater IV oraz Dreamfall: The Longest Journey. W grze Stubbs the Zombie przenosimy się do futurystycznego miasteczka pełnego gwaru, świateł i tym podobnych rzeczy. Stubbs czyli nasz tytułowy bohater staje jako zombie do walki z ludźmi. Jak każdy żywy trup Stubbbs stara się dowieść kto i jak go zabił. W grze gracz będzie miał możliwość wyboru szerokiej bazy przedziwnych broni począwszy od granatów a skończywszy na głowie głównego bohatera.

Gra została zrobiona na intuicyjnym silniku znanym z Halo.

Stubbs the Zombie bardzo obfituje w krwawe sceny (odpadające głowy o których wspomniałem, ręce, nogi itp.) i nie jest przystosowana dla młodszych graczy.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

Wigen pisze:
Stubbs the Zombie bardzo obfituje w krwawe sceny (odpadające głowy o których wspomniałem, ręce, nogi itp.)

Zapomniałeś o pewnej rzeczy: Wszyscy ludzie, których zabije Stubbs zamieniają się w zoombie. :diabelek:

Mój brat ściągnął sobie jakiś czas temu angielską wersje i jakoś nieprzypadła mi owa gra do gustu. Powiem tyle: Ta Gra Jest Chora. W tej grze można nawet jeździć jakimiś pseudo czołgami i niszczyć ludzi :D.

Niemiałem ochoty tego instalować, ale skoro w tej grze jest jakaś fabuła (a myślałem na początku, że się jest bezmuzgim debilem i się zabija bez celu), to może na Stubbsa zerkne.

Wigen pisze:
i nie jest przystosowana dla młodszych graczy.

Hmmm...

*

Pablo1989
Starszy kapral
Starszy kapral

Fajnie Jest Pałowanie Policjantów Wyrwaną Nogą i chyba reką też :D.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

Pablo1989 pisze:
chyba reką też .

Mi tam się udało tylko ręke wyrywać. Gra troche trudna w 6 roździale. I jeszcze jedno: Ta gra jest świetna! :D

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Łatwa , lekka i przyjemna ...na najwyższym poziome trudności zwiesiłem się chwilę tylko w 6 rozdziale ;/ Gra dla odprężenia po wielogodzinnych bojach w Urban Chaos ;p

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie