Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
zadra666
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Hmmmm w sumie typowa nawalanka w stylu anime (swoją drogą czemu bohaterowie anime nie są żółci i nie mają kośnych oczu??? żółtki mają kompleksy :P ?) Gra w "pełnym 2d" :D ...... Nietypowe jest to , że wszystkie postacie i ataki są "ręcznie" rysowane .... Do wyboru jest ponad 20 postaci w tym 2 ukryte (Justice i Kliff) Każda postać ma swoje unikalne kombosy i swój tryb "EX" , który daje lepsze i nowe kombo :D Tryby gry to " Story , Survival , Arcade , M.O.M , Missions i Training .... Osobiście polecam 3 postacie :
-Chipp Zanuff (zaje... szybki ,ale dostaje 130 % obrazen)
-Slayer (ma styl i dostaje 94% :P)
_Sol Badguy (jest mój ulubiony ...dobre komba ,a obrażeń nie neguje ani nie dostaje więcej)

Pozdrawiam was :D

Załączniki:
Komentarz: To BURST (atak niszczący )Chippa
chipp.jpg
chipp.jpg [ 58.65 KiB | Przeglądany 656 razy ]

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

grałem i nie przypadła mi do gustu.
Wole Tekkena 3 (wiem wiem całkiem co innego) :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Dalkar
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

OMG - według Tierów Chipp odpada właśnie ze względu na odbierane obrażenia, Sol tak samo jak i Ky są postaciami dla ... no jak to określili na pewnym forum "chary dla noobów". Gram w GGX R i bardzo sobie tą grę chwalę - co do wersji EX to nie powiedziałbym, że daje "lepsze" kombo - są po prostu inne.

Co do Slayera to się zgodzę - według Tierów jest dobry, tak samo uważam i ja chociaż preferuję wersję EX ze względu na inne hity.

Moją ulubioną postacią jest Kliff ze względu na potężny dmg niektórych ciosów i łatwość kombo - wada to to, że się męczy ale da się przeboleć no i całkiem fajnie się prezentuje graficznie.

Podpis pod obrazkiem jest błędny - to jest instant kill a nie burst.

Wybór postaci zasadniczo zależy od gracza - same statystyki nikogo nie przekonają jeżeli nie lubią stylu lub wyglądu danej postaci - najsilniejszy jest Eddie - stwierdził to sam twórca gry - a ja nim nie gram bo nie lubię jego wyglądu. Lubię za to Potemkina mimo jego wad.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie