Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

Lecter pisze:
nemrod pisze:
Tak w GTA3 bohater byl bezimienny i nie odezwal sie ani slowem. Zreszta pojawil sie w San Andreas. Czy ktos sobie przypomina :> :?:
Nazywal sie Claude Speed :) ale niektorzy twierdza ze Fido :diabel:

[ Dodano: Sro 23 Sie, 2006 ]
@Lukas
ta
w SA on
gra chlopaka Cataliny, ktora go zdradzila w GTAIII ;)

No ale to ten mechanik samochowy który... TEŻ się nic nie odzywa :D (szkoda ze nie zrobili go w GTAVC :) ).

Ja teraz pogrywam od nowa w fear i mimo że jest to znowu poziom trudności low a juz raz grę przeszedłem znowu mnie zaskakuje - najgorszę są te cienie... Idziesz i widzisz cień kolesai ktory stoi za tobą odwracasz się... i nie ma nikogo. Albo jak idizesz obok jakiegoś okna a tu nagle ci koleś wyskaje i dostajesz kopa :)

Sorki że tak marudze o tej gierce ale musze napisac jeszcze jedno: AI - widizałem 2 wrogów (i oni mnie też) więc zaczaiłem się przy wejściu do pomieszczenia w którym byłem... słyszałem głosy.. jakie było moje zdziwnienie kiedy się wychyliłem jeden koleś tam stał, od drugiego dostałem kulkę w głowę (a dokładniej w TYŁ głowy)....

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Jeszcze wspomne o strzelaninie, ktora dzis jest juz chyba martwa, a bardzo mi zapadla w pamiec. Pewnie niektorzy ja znaja, bo jest w niej cos, czego dzisiejsze gry nie maja. Mowa o Red Faction. Rozwalanie scian to to, co tygrysy i predatory lybia najbardziej :kosci: .

*

Grizzli
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

nemrod pisze:
Mowa o Red Faction

W to grałem a nawet ją mam :D . Całkiem fajna i za**bista fizyka. Chociaż animacje smiesznie wyglądają np. jak się przyczepi plastik do goscia :diabel2: a on krzyczy i biega po całym pomieszczeniu. Powiem tylko że według mnie jedynka jest lepsza od dwójki.

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Grizzli pisze:
Chociaż animacje smiesznie wyglądają np. jak się przyczepi plastik do goscia :diabel2: a on krzyczy i biega po całym pomieszczeniu.

Hehe...z tego zawsze mialem grzanke. Animacji sie nie czepiam, bo w koncu gra jest zprzed 4 lat, albo i troszke wiecej. W kazdym razie zaluje, ze niedoczekala sie godnej kontynuacji, bo czesc druga to juz odcinanie kuponow od popularnosci, co sie dla tytulu okazalo zgubne.

*

Jemiel
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Cytuj:
Mowa o Red Faction

Oj tak, świetny FPS (mam nawet oryginał :) ). Rail gun i HSMG, świetny klimat, rozwalnie ścian, RC przyczepiony do wroga hehe :). Świetna strzelanka.

*

PeseiK
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Dawno mnie tu nie było..

Mafia to dla mnie arcydzieło, mało jest gier, które tak mnie wciągały, i tak zachęcały mnie do grania ;) Moim zdaniem - góruje nad GTA3, VC i w części nad SA. Wspaniała gra.

Red Faction, niepowiem, bardzo przyjemna gierka, fajna fizyka, IMHO poziom trudności niektórych misji mnie przeraża :P NP. Walka z tym latającym gościem w osłonie :P Za 25 razem to przeszłem ;) Ale samej gry nie przeszedłem - znudziła mi się. Może kiedyś do niej wrócę.

Far Cry - bardzo fajna gierka o WSPANIAŁEJ grafice. Tylko te mutanty jak wyskakują tak nagle to można się nieźle przestraszyć ;)

CoD - bez komentarza. BOSKA GRA

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

PeseiK pisze:
Moim zdaniem - góruje nad GTA3, VC i w części nad SA.

Mafia? Przecież to inna gra. Już chyba 3 raz piszę, ze nie ma ich co porównywać. Mnie to bardzo razi, nie wiem jak was.

PeseiK pisze:
Walka z tym latającym gościem w osłonie :P Za 25 razem to przeszłem ;)

Szczerze powiem, że tą walkę przeszedłem dopiero z kodami, bo faktycznie sprawiała potężne problemy.

PeseiK pisze:
CoD - bez komentarza. BOSKA GRA

Skoro tak, to myślę, że warto się o niej wypowiedzieć, bo świetne gry zasługuja na pochwały :diabel: .

*

Grizzli
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

nemrod pisze:
Walka z tym latającym gościem w osłonie :P Za 25 razem to przeszłem ;)

Szczerze powiem, że tą walkę przeszedłem dopiero z kodami, bo faktycznie sprawiała potężne problemy.

A mnie się udało przejśc bez kodów. Po prostu chowałem się gdy on we mnie miotał :diabel2: :diabel2: :D :D :diabel: :diabel:

*
Jemiel
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Ja biegałem dookoła podestu z którego wystartował i udało mi się na insane już kilka razy go załatwić.

*

PeseiK
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

No to ja wam powiem czym go załatwiłem... Pistoletem :D Heheheheheee...

Dzisiaj dostałem grę o nazwie kill.switch ... Świetna gra, w taką grę od dawna nie grałem! No to może kilka słów o grze...

Wcielasz się w rolę agenta specjalnego, zostajesz wysyłany na różne fronty, w których co jakiś czas trzeba puścić coś z dymem ;) Oczywiście jak na agenta specjalnego przystało, musi on pokonać tysiące żołnierzy... Jednakże nie jest to takie trudne. Wyprodukowana jest przez bardzo dobrą stajnię - Namco. Czy ktoś z was w to grał?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ja musze zagrać w Prey'a, słyszałem że gra dobra a kumpel ma więc może się pożyczy ;)

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

lukasamd pisze:
Ja musze zagrać w Prey'a

Chętnie też zagram w Prey, bo to ponoć jest najbardziej oczekiwana gra wszechczasów, a mianowicie Duke Nukem Forever :kosci: . Zapowiedzi tej gry pierwszy raz sie pojawiły w 1996 roku, zaraz po premierze Duke Nukem 3D i gra, choć przez lata się nie ukazywała, jest kultowym tytyłem :diabel: .
Apropos, graliście w DN3D? Chyba nie ma takich ludzi którzy by nie grali :P .

*

PeseiK
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

nemrod pisze:
Apropos, graliście w DN3D? Chyba nie ma takich ludzi którzy by nie grali :P .

A jednak! Ja nie grałem ;)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ja grałem w DN3D ale nigdy nie słyszałem że Prey = DN:Forever.....

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Ja grałem w Duke Nukem 3D. To była świetna gra, miała mnóstwo możliwości, była bardzo rozbudowana. A potem jakby nie wiem co to wszystko zaginęło w grach po czym po kilku latach gdy się pojawiło było zapowiadane jako nowość w grach :

A Prey to nie Duke Nukem Forever. To dwie różne gry, łączy ich wspólny twórca i baaardzo długi okres tworzenia. Tyle, że Prey wreszcie ujrzał światło dzienne, a DNF jest zapowiadany tak samo od 97r.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna