Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Pavcio
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Przyznam sie szczerze, po kilku dniach zauważyłem ten myk w tej ostatniej misji. Na wyższych poziomach ta misja robi się stosunkowo trudna, bo leci na Ciebie grad dosyć cennych kul. Szkoda że nie da się wsiąść na wózek inwalidzki naszego przeciwnika. Najlepsze jest jednak to, iż jest możliwość wejścia do podziemi w tym outro- jedna z wielu ciekawostek w grze. :D

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Cóż w blood money nie grałem ale mógłbym se załatwić ale nie jestem pewien czy mi pójdzie na karcie grafiki 64 mb bez pixel shaderów ;].

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

taaaaak Hitman to jest gierka. ta ostatnia misja w kościele w sillent assasin była fajna. ale przed ostatnia też niczego sobie wiecie to polowanie na swojego klona (chyba nazywał sie 17 albo 27 czy jakoś tak) i fajne było zabijanie tego grubasa w wieżowcu. A co do hitmana 3 to zły nie był aczkolwiek miałem wtedy deja vu bo niektóre misje juz przechodziłem w jedynce. A w blood money były ciekawe misje np.na statku lub to mikołajkowe przyjęcie. a na końcu DIANA ,,zabiła" naszego forti sewen(ale się wtedy na nią wkur.....) no ale nie po to hitman przeszedł tyle żeby go zabiła jakaś tam znajoma babka więc ożywamy i robimy masakre. szkoda że sie nie da wsiąść na wuzek inwalidzki (pomyślcie sobie jakie by to dało nowe możliwości wtapiania się w tłum w niektórych misjach)

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

momo78 pisze:
taaaaak Hitman to jest gierka. ta ostatnia misja w kościele w sillent assasin była fajna. ale przed ostatnia też niczego sobie wiecie to polowanie na swojego klona (chyba nazywał sie 17 albo 27 czy jakoś tak)

Miał numer 17, fajna misja była. Gdy przechodziłem pierwszy raz ją, to się nabrałem na tamtą tekturową imitację naszego celu.

*

mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Dla zainteresowanych - powstaje (a raczej jest już na ukończeniu) film luźno oparty na przygodach Agenta 47. Sama premiera była już raz przekładana - z 12 października na 21 listopada 2007r.

Co do samego filmu, to po informacjach jakie do tej pory ujrzały światło dzienne i trailerach, można spodziewać się co najmniej dobrego filmu akcji. Może nie będzie to jakieś światowe kino, ale zawsze... :-D

Więcej info? Kłania się Filmweb.pl, a dla niecierpliwych link od razu do zwiastunów.

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Co do filmu, to Timothy Olyphant jest wg. mnie trochę za młody i zbyt przyjemny z twarzy. Chociaż i tak na pewno jest o niebo lepszy od Vina Diesla, którego przymierzano do tej roli. Niesamowicie wpienia mnie to, iż w zwiastunie możemy usłyszeć lekko przerobiony główny utwór z ostatniej części- jak dla mnie brak profesjonalizmu i oryginalności.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

XBARTEKX pisze:
Cóż w blood money nie grałem ale mógłbym se załatwić ale nie jestem pewien czy mi pójdzie na karcie grafiki 64 mb bez pixel shaderów ;].

Jeśli chodzi o "Krwawą Forsę" to są jej wymagania zalecane:

Procesor: Pentium 4 2.4 GHz
RAM: 1GB
Karta graficzna: 256MB (GeForce 6800 lub lepsza)
Miejsca na dysku: 5GB
Pixel Shadery: 2.0

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

fajnie się szlachtowało prosioki w chlywie u plybona :>

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

momo78 pisze:
fajnie się szlachtowało prosioki w chlywie u plybona :>

Albo nawalało z tego pistoletu z wbudowanym tłumnikiem co sie go przywoziło od Hayamota ;].
A szczególnie w gołębie. Kurde pamiętam jak to raz swoim 47 zwalczałem ptasią grypę. Zabiłem całe stado w ciągu jednego przelotu żaden nie usiadł na dachu kościoła :PP.

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

XBARTEKX pisze:
A szczególnie w gołębie

tak gołębie też nie miały łatwego życia u mnie. ej a pamiętacie tą misje co trzeba było takiego gościa w piwnicy zabić? tam były rozsypane CHIPSY i tak fajnie chrupały jak się po nich chodziło :ok:

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

ak96
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Cała seria Hitman jest świetna, i nie znam osoby, któraby się z tym nie zgodziła.

Moja ulubiona: Blood Money. Nie wiem dlaczego:) Na pewno jest łatwiejsza niż, np. Silent Assasin(napewno nie dlatego), chociaż przyznam, że chyba lepsze pomysły (jeśli chodzi o misje) producenci mieli w "dwójce". Ale ciężko od nich wymagać aż takiej pomysłowości, aby każdego zadowolić, to po prostu niewykonalne.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

ak96 pisze:
chociaż przyznam, że chyba lepsze pomysły (jeśli chodzi o misje) producenci mieli w "dwójce"

Zgadzam się, całkowicie się zgadzam.

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

ak96
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Pavcio pisze:
Co do filmu, to Timothy Olyphant jest wg. mnie trochę za młody i zbyt przyjemny z twarzy. Chociaż i tak na pewno jest o niebo lepszy od Vina Diesla, którego przymierzano do tej roli. Niesamowicie wpienia mnie to, iż w zwiastunie możemy usłyszeć lekko przerobiony główny utwór z ostatniej części- jak dla mnie brak profesjonalizmu i oryginalności.

Faktycznie Olyphant wygląda bardziej jak grzeczny chłopiec, niż maszyna do zabijania. Ale to już decyzja producentów, miejmy nadzieję, iż zagra dobrze. I zgadzam się co do tego, że Vin Diesel nie nadaje się tu kompletnie.

Jeszcze jedno: Ktoś wie coś nt. aktora/modela, który był pierwowzorem dla 47? Czy był to David Bateson? Bo jego faciata w ogóle mi nie przypomina oblicza Hitmana.

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Tak, to jest David Bateson. Aktor mało znany, częściej podkłada głos niż gra.

Obrazek

Wygląd średni, po prostu zbyt neutralny/przyjazny. Za to głos idealny. Szkoda wielka, że w filmie nie będzie jego głosu (tak bynajmniej mi sie zdaję). Co do najlepszych misji, to pomysły najlepsze są w Hitman 2, ale w Krwawej forsie mamy więcej możliwości przejścia. Połączenie tych dwóch elementów=ideał.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Pavcio pisze:
Co do najlepszych misji, to pomysły najlepsze są w Hitman 2, ale w Krwawej forsie mamy więcej możliwości przejścia. Połączenie tych dwóch elementów=ideał.

Taaak. (swoją drogą wcześnie wstajesz, lub późno idziesz spać:))
HEEEEJJJ!!!! a co wy myślicie o MULTIPLAYERZE w hitmanie?
Opatrzcie to: http://pl.youtube.com/watch?v=A-tUtYx0r ... re=related tu jest takie porównanie obydwu aktorów

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna