| Kapral |
 |
-
-
-
|
Według mnie gra bardzo fajna - przede wszystkim nie jest łatwa. Co do wymagań, nie zgodzę się, że ma jakieś kosmiczne. W chwili obecnej - biorąc pod uwagę obecny sprzęt - raczej średnie. Co do klimatu, porównałbym go bardziej do Mad Maxa, szczególnie drugiej części (trzecia mi się nie podobała). Ale przypomina również Tacticsa. Grafa niczego sobie, dokładnie widać, jaką broń trzymasz w ręku i w co jesteś ubrany. I nie tak, że masz trzy rodzaje zbroi. Tu widać dokładnie hełm, kamizelę, rękawice, buty - każdy rodzaj wyżej wymienionych wygląda inaczej. Bardzo przyjemnie rozwiązano również rozwój postaci - jeśli chcesz mieć superherosa to źle trafiłeś. Ważna jest drużyna - bez niej niewiele da się zrobić. Jeśli chodzi o brak dźwięku w dialogach - to niestety prawda. Moim zdaniem najbardziej zmoczona sprawa polskiej wersji, ponieważ inne (angielska, niemiecka) posiadają i dźwięk przy rozmowach i napisy. Niestety, jestem posiadaczem polskiej wersji. Mimo pewnych upierdliwych bugów polecam. Jeśli ktoś byłby zainteresowany lub miał po prostu jakieś pytania, chętnie pomogę.
|
|