Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
spiryt
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

też sobie nie pogram a szkoda bo ten ciężki klimat z Fallouta ehh to były stare czasy

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.

*

maras11
Kapral
Kapral

Według mnie gra bardzo fajna - przede wszystkim nie jest łatwa. Co do wymagań, nie zgodzę się, że ma jakieś kosmiczne. W chwili obecnej - biorąc pod uwagę obecny sprzęt - raczej średnie. Co do klimatu, porównałbym go bardziej do Mad Maxa, szczególnie drugiej części (trzecia mi się nie podobała). Ale przypomina również Tacticsa. Grafa niczego sobie, dokładnie widać, jaką broń trzymasz w ręku i w co jesteś ubrany. I nie tak, że masz trzy rodzaje zbroi. Tu widać dokładnie hełm, kamizelę, rękawice, buty - każdy rodzaj wyżej wymienionych wygląda inaczej. Bardzo przyjemnie rozwiązano również rozwój postaci - jeśli chcesz mieć superherosa to źle trafiłeś. Ważna jest drużyna - bez niej niewiele da się zrobić. Jeśli chodzi o brak dźwięku w dialogach - to niestety prawda. Moim zdaniem najbardziej zmoczona sprawa polskiej wersji, ponieważ inne (angielska, niemiecka) posiadają i dźwięk przy rozmowach i napisy. Niestety, jestem posiadaczem polskiej wersji.
Mimo pewnych upierdliwych bugów polecam. Jeśli ktoś byłby zainteresowany lub miał po prostu jakieś pytania, chętnie pomogę.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No ja już przechodzę drugi raz, pierwsze przejscie zajęło mi ~10 h grania, czyli nawet dobrze biorąc pod uwagę szybkość przechodzenia innych gierek przeze mnie xD.
Gierka mi się podoba, co prawda do Fallouta się nie umywa, ale pograć można.
Humor też dopisuje, np. misja w której spotylkamy Marty'ego(powrót do przyszłości się kłania) xD

Acha maras11 nie wiesz czasami co trzeba zrobić w tej mapce z tym rozwalonym konwojem??

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

maras11
Kapral
Kapral

10h? Trudno w to uwierzyć ;-)

Jeśli chodzi o konwój, jest to chyba ślepy quest. Szukałem wszędzie w necie i tylko w jednym przypadku ktoś twierdził, że to przeszedł - jednak było to w wersji ang., a ta mocno różni się od polskiej. Nie tylko mówionymi dialogami... Podobno trzeba było zbierać wyposażenie z hummerów w odpowiedniej kolejności, by odblokować filmik, przedstawiający atak Cieni. Wątpię jednak, czy tak jest w rzeczywistości...

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2