| Pułkownik |
 |
-
-
|
Niektóre materiały pojawiają się w internecie zaskakująco szybko - miałem dziś okazję w to zagrać... hm.. źle to napisałem, powinno być raczej - miałem dziś nieprzyjemność w to zagrać.
Oto cechy tej gry (odpowiednio plusy i minusy): + szybka instalacja + szybkie ładowanie + muzyka Black Sabbath
- koszmarna grafika (jak na prawie połowę 2008 roku to jest żart a nie gra warta 99zł [dane z gry-online], powinni to wrzucić do jakiegoś pisma za free) - brak rozdzielczości większej niż 1024x768 i jakichkolwiek opcji poprawiających wygląd (bez filtrowania, bez antyaliasingu, u mnie na LCD 17' wyglądało skromnie mówiąc BIEDNIE) - słabiutka fizyka, w sumie jej brak - brak klimatu (pograłem chyba z 30 minut a i to z wielkim przymuszaniem się) - cutscenki wyglądające jak ta z JA2 (chodzi o wykonania, jakbym się cofnął te 10 lat w tył). - zdarzające się w opcjach dane dotyczące konsol a nie PC - zajmowanie 3GB na dysku (800MB raczej by wystarczyło)
Wnioski wyciągnijcie sami, jak dla mnie kolejny gniot wypuszczony tylko po to aby film miał lepszą reklamę lub aby zarobić kilka $ więcej.
|
|