Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
momo78
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

O tej grze myslałem, ze to bedzie kolejny niewypał z serii driver, jednak mile mnie ta gierka zaskoczyła :P
Do tej pory mile wspominałem tylko Drivera 2
W gierce jest duzo samochodów, każdy z nich da się tuningować(autobusy, czołgi, motory itp.)
Jest duzo misji, w których musimy kogoś załatwić, ukrasc auto, czy zwyczajnie przestraszyć(aby zaczął gadać :P )
Jestesmy pewnym kierowcą(zaskoczenie?), są lata 70, no wiecie kiczowate kolorki, śnieg i rózowe flamingi. Znajdujemy sobie kolegów i wykonujemy różne misje, gdy jednak dosc daleko zajdziemy okazuje sie ze twój szef to policjant i zostajesz wrobiony i trafiasz do paki na 28 lat :P Gdy wychodzisz jest rok 2006 i zaczynasz dziękować swoim byłym kolegom(najlepiej strzałem w łep)
Duuze miasto, realistycznie rozwlające się samochody i ciekawe zwwroty w fabule sprawiły, że napewno do niej wrócę, i polecam ją wszystkim :P :P :P :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Grałem nieco, IMO lepsze niż GTA:SA. Miasto pokazane w rewelacyjny sposób, te wielkachne budynki :)

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Grałem w Drivera. Aktualna część którą posiadam to "Driv3r". Moim zdaniem ta część "Driver 3" to kompletny niewypał. Grafika wygląda brzydko, pojazdy tez niczego sobie jedynie technika jazdy oraz modele zniszczeń są bardzo widowiskowe. Jak na grę z 2004 roku myślałem że odnajdę w niej jakieś nowe rozwiązania graficzne i techniczne albo że będzie wyglądała nieco ładniej (jak np. GTA: SA) ale niestety rozczarowanie. No cóż trzecią odsłoną rozczarowałem się do głębi.

Kiedyś może kupię Parallel Lines jeśli troszkę stanieje.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Włączając Driv3ra miałem wrażenie, że cały ten ogromny budżet poszedł na filmiki, które zostały zrobione w sposób rewelacyjny. A sama gra? Jakby potraktowana drugoplanowo.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
że cały ten ogromny budżet poszedł na filmiki

I nie tylko na filmiki. Poszedł także na wypłacenia dla aktorów z Hollywood którzy wzięli udział w nagraniach do gry. Fakt, filmiki robią wrażenie. Robione tak aby pokazać Drivera 3 jako film akcji. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby "Drivera" móc przerzucić na wielki ekran tak jak mają to zrobić z "Maxem Paynem".

Ostatnio zmieniony 12 sty 2008 22:19 przez Wigen, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen pisze:
Robione tak aby pokazać Drivera 3 jako film akcji. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby "Drivera" móc przerzucić na wielki ekran tak jak zrobiono np: "Starskym i Hutchem"

Ale Starsky & Hutch, który kilka lat temu zadebiutował na wielkim ekranie to nic innego jak nowa wersja serialu z lat 70. ;) Gra powstała właśnie dlatego, że powstał nowy film a nie na odwrót :)

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie