Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Yury
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Chcialbym porozmawiac o tej grze z ludzmi ktorzy w nia grali lub o niej slyszeli.Chodzi mi glownie o to czy wam sie podoba i wogole,chce znac wasze opinie.
Mi osobiscie bardzo spodobala sie ta gra,mimo jej liniowosci.
Noc ,hulajacy statek na srodku morza ,tylko ty twoja giwera , statek pelen zombiakow i dziwnych stworzen.Swietnie zrobiony jest efekt padajacego deszczu na obraz ,dodaje to sporo klimatu tak samo jak trudnosci przy strzelaniu .Deszcz plus chyboczacy sie poklad rowna sie nie male klopoty ze strzelaniem.Ciemne zakamarki a latarka stara sie pomoc jak tylko moze.Szczescie ze oczka zombiakow sie swieca lecz to i tak czasem zawodzi .Trzeba rowniez wytezyc sluch.Ja gram na sluchawkach co daje jeszcze lepszy efekt.
Jak dla mnie to gra jest super.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Yury, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Grałem w nią niedawno, jest świetna. Chciałem założyć o niej temat ale coś mnie powstrzymało :)

Ten statek, ten sztorm i nadchodzące fale rozbijające się o burtę statku, to robi wrażenie. W dodatku można czasem nieźle się wystraszyć, gdy z szafy wylatuje jakiś potwór, najlepsze było gdy z nożem i rykiem zaczęli na mnie biec. Świetna gra.

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Gralem chwilke. Mialem zamiar przejsc, ale zabraklo mi czasu i checi :P . Faktycznie jesli chodzi o klimat, to gra wymiata. Przestraszyc sie mozna nieziemsko. Mnie w tej grze denerwowalo tylko to sterowanie. Gdyby nie ono, to moze bym sie zxa nia zabral lepiej.

*

Yury
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Jak sie troche dluzej pogra to mozna sie przyzwyczaic do tego sterowania.Podoba mi sie arsenal naszego bohatera ,szczegolnie strzelba lub Ak :)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie