Modyfikacji jest naprawdę sporo, napewno więcej niż oficjalnych części zatem wymienię tylko te najpopularniejsze, zresztą te mniej popularne i tak nie mają szans z tymi urbana i najt opsami
W sondzie można głosować dwa razy, zdecydowałem się na taki krok ponieważ inaczej wszystkie głosy trafiłyby zapewne do UC i NO przez co ankieta byłaby nieprawdziwa bo np. taki Back To Business też jest świetny. Aha, nie zapomnijcie uzasadnić swój wybór.
Ja wybieram Urban Chaos, dlaczego? Każdy wie :wink:. Ta modyfikacja wprowadza najwięcej zmian, tylu nowych sektorów i tak dużej ingerencji w kraj oraz fabułę jeszcze nie było. Co z tego, że w NO jest tyle nowości skoro i tak musimy znowu po tych samych sektorach chodzić.
Drugą modyfiakcją jest Back To Business. Dlaczego? Sam nie wiem, bo grałem tylko trochę ale jednak spodobały mi się ciekawie zaprojektowane sektory i bardzo ciekawa mapa oraz fabuła.
Zatem do dzieła, głosujcie!
Ps. Na pytanie dlaczego nie ma 1.13 już odpowiadam - bliżej mu do patcha niż moda.
Uwaga! Jeśli chcesz zagłosować na dwie modyfikację musisz od razu wybrać dwie pozycje a następnie nacisnąć przycisk "Głosuj". Jeśli zaznaczysz jedną pozycję i nacisniesz ten przycisk to już nie będziesz mógł drugi raz zagłosować.

. Jako drugi wybór wybrałem Deidranna Lives ponieważ:
). Sam nie wiem co w tym momencie mną kierowało ... po prostu DR i koniec