Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę   1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Hired Guns: The Jagged Edge - Konkurs!

Obrazek
Kto by pomyślał. W ciągu dwuletniej działalności Jagged Alliance Center nie przeprowadziliśmy ani jednego konkursu. Po nazwie tematu wiecie już o co chodzi, wraz z firmą TopWare Poland, fundatorem nagród, mamy przyjemność zaprosić Was do udziału w konkursie! Do wygrania sześć premierowych egzemplarzy gry Hired Guns: The Jagged Edge! Jedyne co musicie zrobić to odpowiedzieć na cztery bardzo proste pytania: dwa zamknięte i dwa otwarte. Odpowiedzi oczywiście znajdziecie na łamach serwisu JACenter :)

Przejdź do strony konkursowej!

W konkursie udział mogą brać wszyscy za wyjątkiem członków redakcji JACenter. Nieuczciwych ostrzegam przed wysyłaniem podwójnych zgłoszeń, w przypadku wykrycia oszustwa traci się możliwość udziału (w tym i przyszłych). Konkurs odbywa się w dniach 30.06 - 10.07.2008r. Po losowaniu wyślemy zapytanie o dane adresowe na adres e-mail podany w formularzu. W przypadku braku odpowiedzi 7 dni od zakończenia konkursu, nagrody zostaną rozlosowane po raz drugi. Więcej informacji znajdziecie w regulaminie.
A oto Wasze nagrody ;):
Obrazek
Kilka słów o Hired Guns: The Jagged Edge...
Hired Guns: The Jagged Edge to długo oczekiwany przez polskich fanów serii Jagged Alliance, tytuł, który w reszcie mamy przyjemność przedstawić. Rzecz dzieje się w Afryce, gdzie oddział najemników ma za zadanie zaprowadzić porządek, w jednym z rejonów ogarniętych konfliktem. Przeciwko sobie stają siły lokalnych dyktatorów, gangów i ONZ. Mieszanka iście wybuchowa. A w samym środku - my - jako dowódca oddziału żołnierzy do wynajęcia. [zobacz więcej]

Czas trwania: 30.06 - 10.07.2008
Ilość nagród: 6

Przejdź do strony konkursowej!

Ostatnio zmieniony 30 lis 2008 00:34 przez Len, łącznie zmieniany 4 razy

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No to teraz osoby które nie kupiły Hired Guns mają szanse zdobyć grę za friko :P Mam nadzieję, iż pomysł konkursu wam się spodobał.

*
Cell
Chorąży
Chorąży

Ciekawe czy wysłałem odpowiedzi jako pierwszy... :P.

Odpowiedzi wysłałem o godzinie 18.37. Był ktoś szybszy?

Co prawda mam już egzemplarz, ale to nieoznacza, że niemoge mieć dwóch :D

A pytania były 0.5% trdniejsze niż te w pismach komputerowych pokroju CDA i Click :one:

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nie powiem kto był przed tobą ale mogę powiedzieć że wysyłałeś odpowiedzi jako czwarta osoba.

Oczywiście tu nie liczy się szybkość tylko poprawność odpowiedzi i nieco szczęścia podczas losowania :)

*
Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

super. brawo dla redakcji.

*

Cell
Chorąży
Chorąży

lukasamd pisze:
Nie powiem kto był przed tobą ale mogę powiedzieć że wysyłałeś odpowiedzi jako czwarta osoba.

O! Więc moje czuwanie się przydaje :P.

I założe się, że pierwszą osobą był Len - niedość, że jako pierwszy się o konkursie dowiedział, to jeszcze sporo z HG styczności miał :P . A drugi pewnie Lukas był :D .

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Len nie może brać udziału w konkursie. Ja byłem na pewno przed Cellem, bo wysłałem odpowiedzi koło 18.32.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cell pisze:
I założe się, że pierwszą osobą był Len - niedość, że jako pierwszy się o konkursie dowiedział, to jeszcze sporo z HG styczności miał :P . A drugi pewnie Lukas był :D .

Pavcio słusznie zauważył, że ja nie mogę brać udziału w konkursie, podobnie jak Lukas oraz Moteel i Popuś. A o konkursie to ja wiedziałem od miesiąca :P

*
Cell
Chorąży
Chorąży

Len pisze:
A o konkursie to ja wiedziałem od miesiąca

Ależ ja jestem głupi xD. Przecież to takie oczywiste :wall: . To samo przeż było z tym, że wydawce HG znałeś od miesiąca, ale niechciałeś powiedzieć kto to :P .

lukasamd pisze:
wysyłałeś odpowiedzi jako czwarta osoba.
Len pisze:
ja nie mogę brać udziału w konkursie, podobnie jak Lukas oraz Moteel i Popuś.

Hmm, a może szybszymi osobami odemnie i Pavcia były BOT'y. :lol: Nieno żartuje - to [chyba? xD ] nierealne.

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

kurde, trochę się namęczyłem zanim znalazłem odpowiedź na jedno z pytań. Chyba jestem zbyt drobiazgowy...

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No to to jest właśnie ta niespodzianka wieczoru. Muszę powiedzieć że bardzo fajny pomysł szczególnie dla tych którym gry się nie chce kupować. A tak wezmą udział w konkursie i jak może uda im się wygrać to dostaną grę za darmo. Super!!!! Bardzo fajny i oryginalny pomysł.
Tylko że ja już grę kupiłem i zamówiłem i czekam na dostawę i nie mogę wziąć udziału w konkursie choć bardzo bym chciał. Ale jak będzie kolejny konkurs związany choćby z Jagged Alliance 3 to nie zmarnuje okazji.

Tak się zastanawiam czemu na pudełku z Hired Guns: The Jagged Edge nie ma loga JA Center.

*

GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Wigen pisze:
Tak się zastanawiam czemu na pudełku z Hired Guns: The Jagged Edge nie ma loga JA Center.

A ile JAC dołożyło do Hired Guns ?, każdy mm na pudełku kosztuje :D

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen pisze:

Bo nie wyraził na to zgody szefunio TopWare Poland ;)

Ale za to nasze logo jest na oficjalnej stronie gry więc nie ma co płakać :)

Cell pisze:
To samo przeż było z tym, że wydawce HG znałeś od miesiąca, ale niechciałeś powiedzieć kto to :P

Ależ chciałem. Tyle tylko, że mi nie pozwolono podobnie jak to, że... a, miałem nie mówić :P

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wigen pisze:
Tylko że ja już grę kupiłem i zamówiłem i czekam na dostawę i nie mogę wziąć udziału w konkursie choć bardzo bym chciał.

A kto ci broni? Jak wygrasz to będziesz miał dwa :P W regulaminie jest tylko napisane, że można wysyłać odpowiedzi tylko raz i każdy może wygrać tylko jedną grę, nie zabraniamy spróbować tym, którzy już mają.

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No ja też zagłosowałem, jak sie nie uda to przeżyję, a jak sie uda to trudno. :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2, 3  Następna