Nazwa tematu mówi sama za siebie. Temat został utworzony po to aby każdy grający w modyfikację JA2: Renegade Republic mógł zgłosić napotkane błędy i tym samym przyczynić się do zwiększenia jakości tegoż projektu. Prosiłbym o zgłaszanie błędów w miarę czytelnie abyśmy nie spędzali większości czasu nad rozszyfrowywaniem zamiast naprawiać błędy

Wszystkie zgłoszenia zostaną bezpośrednio przekazane do twórców gry, więc macie szanse przyczynić się do jak najlepszej jakości finalnej wersji.
Jak zgłaszać błędy...
1. Znaleziony błąd dokładnie opisujemy:
a) Jeśli jest to komunikat to piszemy jego zawartość (wraz z błędem!) i co zrobiliśmy że się pojawił.
b) Jeśli jest to cokolwiek innego to po prostu opisujemy to co się pojawiło i gdzie się pojawiło (np. w laptopie/historii)
c) Jeśli jest to tekst postaci piszemy całe zdanie z tekstu, a także do kogo należy ten tekst.
d) Jeśli jest to tekst postaci w którym nie ma błędu lecz jest głupio brzmiące zdanie (Ľle złożone) to robimy to co w podpunkcie B, z tym że piszemy swoją propozycję na to jak zdanie powinno poprawnie wyglądać według Ciebie.
2. Nie zgłaszamy tu tylko błędów dotyczących polskiej wersji Renegade Republic, lecz także angielskiej (oryginalnej).
3. Błędy zgłaszamy tylko w przypadku gdy zaczęliśmy nową grę na polskiej wersji!
4. Zanim zgłosimy jakikolwiek błąd, w miarę możliwości sprawdzamy czy już ktoś go nie zgłosił.
5. Zgłaszając błąd podajemy wersję spolszczenia (jest w Readme).
6. Można dawać zdjęcia błędów, ale w miarę możliwości nie załączajcie ich do postu, tylko np. wysyłajcie na serwer i dawajcie link, bądź na nasz e-mail.
7. Staramy się pisać w tym dziale bezbłędnie i w miarę estetycznie tak abyśmy nie musieli tego odszyfrowywać i tracić czas przeznaczony na poprawienie błędów.
8. Raczej nie będziemy tu odpisywali tylko czytali i poprawiali. W razie pojawienia się nowej wersji o wszystkim poinformujemy.
JA2: Renegade Republic możecie pobrać stąd

Oto co znalazłem: