Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Obrazek

Czy naprawdę muszę coś dodawać? ;) Wywiad jest już prawie gotowy, więc spodziewajcie się go w ciągu najbliższych kilku dni.

Jesteśmy pierwszym serwisem o grach z serii Jagged Alliance, któremu udało się przeprowadzić wywiad z twórcą Jagged Alliance 2: Wildfire, Serge Popovem :) Tak więc, czekajcie cierpliwie a dowiecie się dlaczego doszło do powstania WF w wersji 6.0, która została wydana w naszym kraju.

*
XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Zapowiada się ciekawie. Ale prosiłbym o pytanie: Po kiego wała robił WF?? :D

*
Fireox
Plutonowy
Plutonowy

XBARTEKX pisze:
Po kiego wała robił WF??

wyżej Len pisze:
czekajcie cierpliwie a dowiecie się dlaczego doszło do powstania WF

Z chęcią przeczytam wywiad. Ciekawi mnie (jak chyba każdego) dlaczego zrobił WF.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cytuj:
Wywiad z Sarge Popov dotyczący Jagged Alliance 2 Wildfire!
Jak mogliście łatwo zauważyć, na naszej stronie od kilku dni znajdowała się informacja o tym, iż niebawem pojawi się wywiad z Serge Popov – pomysłodawcą i zarazem twórcą gry Jagged Alliance 2 Wildfire. Dlaczego było to takie ważne? Do tej pory nikt jeszcze nie przeprowadził z nim wywiadu, więc nie były nam znane żadne dokładne powody powstania tej bardzo obszernej modyfikacji, która w końcu przerodziła się w samodzielną grę.

Zgodnie z wcześniejszymi obietnicami, dzisiaj oddajemy w Wasze ręce wywiad przeprowadzony przez naszego redaktora, Lena. Serge Popov odpowiedział łącznie na 23 pytania. Dowiedziecie się z nich, dlaczego i jak powstała modyfikacja, jakie były różnice w produkcji wersji amerykańskiej i europejskiej, ile i czy w ogóle autor na niej zarobił a także… co twórca Widlfire’a wróży przyszłemu Jagged Alliance 3, który ma ukazać się jeszcze w tym roku.

Dzięki ciężkiej pracy użytkowników Popers i Kyle-Simmons, wywiad jest dostępny w dwóch wersjach językowych – polskiej oraz angielskiej. Serdecznie zapraszamy do lektury.

No i proszę, wywiad już jest ;) Mam nadzieję, że Wam się podoba bo się nad nim napracowałem :) Nie ma co z niego oczekiwać jakiś fajerwerków, to znaczy jakiś super zapowiedzi bo JA2: Wildfire zostało ukończone a sam Serge Popov pracuje nad czym innym. Jednak warto poznać jego historię.
Mnie osobiście najbardziej zaintrygowało, że nie dostał żadnej zapłaty od Strategy First. Nie wydali ani centa na stworzenie tej gry. Serge zrobił ją dla nich, Ci tylko przygotowali wydanie i policzyli zyski. Chamstwo pierwsza klasa.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

A ja wciąż zastanawiam się jak udało Wam się zrobić ten wywiad. Bo telefon, skype, Gadu Gadu raczej nie wchodzi w grę. Ale wywiad bardzo mi się podobał. Przeczytałem w całości.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen pisze:
A ja wciąż zastanawiam się jak udało Wam się zrobić ten wywiad. Bo telefon, skype, Gadu Gadu raczej nie wchodzi w grę.

Gdybym Ci powiedział, musiałbym cię zabić :okulary:

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No nie wiem. Nie posunąłbyś się aż do tak haniebnego czynu :D

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie