Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

Już jutro premiera Men of War: Oddział Szturmowy
Cytuj:
Nie samym jaggedem gracz żyje, a więc warto od czasu do czasu rzucić okiem na nieco inne gry, tym bardziej, że musimy jeszcze nieco poczekać zarówno na JA: Online jak i Back in Action. Propozycją taką może być Men of War: Wietnam, o którym informowaliśmy przed miesiącem. W tym wypadku również trzeba jeszcze nieco poczekać, aż gra pojawi się znacznie szybciej niż nowe Jaggedy. Dlatego właśnie spojrzeć możemy jeszcze dalej, a może jednak bliżej, bo to właśnie jutro odbędzie się premiera gry Men of War: Oddział Szturmowy.

Nowy Men of War to samodzielny dodatek, a właściwie kontynuacja dobrze przyjętej w Polsce pierwszej części gry. Jest to połączenie strategii czasu rzeczywistego z dosyć nietypowymi możliwościami, podobnymi do tych, jakie mogliśmy zobaczyć np. w Hidden & Dangerous – z jeden strony dowodzimy swoim oddziałem, z drugiej natomiast, w decydującym momencie możemy sami pokierować daną jednostką i uzyskać dzięki temu przewagę. Oddział Szturmowy rozgrywa się na niemal wszystkich frontach II Wojny Światowej , do wyboru dostajemy natomiast 5 nacji (Rosja, Niemcy, USA, Zjednoczone Królestwo, Japonia). Dodatek znacznie rozbudowuje tryb multiplayer dostępny w grze, ale również jeszcze bardziej podnosi poziom realizmu dzięki min. kontroli skuteczności ataku z wykorzystaniem nowych typów amunicji, czy też poprzez użycie nowego systemu artyleryjskiego.

Już jutro gra znajdzie się na polskich półkach sklepowych dzięki firmie Cenega, wyłącznego partnera firmy 1C. Specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy nie lada gratką – już teraz możecie nabyć Men of War: Oddział Szturmowy w sklepie Muve z atrakcyjną 25% zniżką po podaniu kodu przygotowanego specjalnie dla czytelników Jagged Alliance Center: "JAGGED-MUVE-2011". Zachęcamy do zakupu i życzymy powodzenia w zmaganiach z wrogiem, informujemy również, że to nie koniec Men of War na łamach naszego serwisu - bądźcie więc gotowi na więcej!

No to zapraszamy do korzystania ze specjalnej promocji :)

Dodano: 28 kwi 2011 13:05

JACenter i Cenega Poland zapraszają na konkurs!

Obrazek

Cytuj:
Co prawda priorytetem serwisu JACenter jest informowanie i opisywanie gier z serii Jagged Alliance, ale jak sami przyznacie, potrafimy również zwrócić uwagę na coś innego. Przed nami jeszcze pewien czas oczekiwania najnowsze JA: Online oraz JA: Back in Action, a więc postanowiliśmy zainteresować się serią Men of War. Jej wynikiem były ostatni informacje o wydaniu samodzielnego dodatku Oddział Szturmowy, oraz specjalnej zniżki cenowej na zakup gry przygotowanej dla użytkowników serwisu. Dzisiaj mamy dla Was kolejną, mamy nadzieję jeszcze większą gratkę związaną z tą serią.

Redakcja Jagged Alliance Center, wraz z firmą Cenega Poland po raz kolejny zaprasza do udziału w konkursie! Już od dzisiaj, każdy z Was staje przed niepowtarzalną szansą wygrania jednego z 3 egzemplarzy gry Men of War: Oddział Szturmowy! Tak tak, chodzi o tą jeszcze gorącą grę, która przed kilkoma dniami pojawiła się na półkach sklepowych! Wszystko, co musicie zrobić, to udzielić poprawnych odpowiedzi na trzy bardzo proste pytania! Nie zwlekajcie, konkurs trwa od dnia dzisiejszego do 5 maja 2011r. włącznie. Wyłącznym fundatorem nagród jest firma Cenega Poland.

Oddział Szturmowy to samodzielny dodatek do gry Men of War – jest to strategia czasu rzeczywistego rozgrywana w realiach II Wojny Światowej. Pokierować możemy działaniami grupy żołnierzy z 5 krajów na praktycznie wszystkich frontach. Men of War cechuje się nie tylko wysokim poziomem realizmu i dużej liczbie opcji, ale również bardzo wysokiej jakości oprawą audiowizualną i niepowtarzalnym klimatem.

Przejdź do strony konkursowej!

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nie no załatwiamy na konkurs świeżutką grę, a nawet to nikogo nie interesuje?
Ludzie, co się z Wami dzieje? Czy tu już naprawdę zaglądają tylko osoby, które "wyrosły z gier"? :>

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Oj, najwyraźniej tak.
Mój przypadek się do takich zalicza.

*
aszek
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Widziałem tą gierkę i... wytrzymałem całe 5 minut. Nie lubię RTSów w których mapa ogranicza do jedynie słusznej drogi, drogi fabuły która przewiduje akurat marsz na rypał prosto pod lufy broni ciężkiej i inne umocnienia. Tu engine nie nadąża sprzątać trupów. Jakże ci soldacy pięknie i dzielnie zdychają, nawet na okrągło potwierdzają swe zgony Sir, yes sir! Gierka realizmem nie grzeszy, powinni tą siekankę dać z PEGI 12+. Stary dobry Sudden Strike czy Blitzkrieg już lepszy.

*

Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

aszek pisze:
Nie lubię RTSów w których mapa ogranicza do jedynie słusznej drogi, drogi fabuły która przewiduje akurat marsz na rypał prosto pod lufy broni ciężkiej i inne umocnienia. Tu engine nie nadąża sprzątać trupów. Jakże ci soldacy pięknie i dzielnie zdychają, nawet na okrągło potwierdzają swe zgony Sir, yes sir! Gierka realizmem nie grzeszy, powinni tą siekankę dać z PEGI 12+. Stary dobry Sudden Strike czy Blitzkrieg już lepszy.

W Blitzkriega grałem jeszcze w czasach gimnazjum i mi się podobał, nie wiem jak by było teraz, ale ostatnio ze względu na dawne wspomnienia kupiłem sobie Blitzkriega 2 i był dla mnie kompletnie niegrywalny.

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

A może po prostu ludzie pojechali na majówkę, co, Lukas?

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nie ma co się dziwić. Przy wielu podobnych rozwiązaniach Men of War to RTS, co i tak czyni z niego grę znacznie inną od Jagged Alliance. Zobaczysz Lukas jaki będzie szał z JA: Back in Action do wygrania :D

Ale to tylko strata tych, którzy nie brali udziału. Jak tak często promuję jakiś konkurs na JAC to z reguły słyszę odpowiedź "i tak nie wygram". No cóż, jeśli nie weźmie udziału to owszem - na pewno nie wygra. A tymczasem na JACenter szansa jest duża jak nigdzie indziej, a ci, którzy wygrali z pewnością tego nie żałują.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie