Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cytuj:
Niestety też wyczytałem, że to będzie wrzesień, ale nasz system zaokrągla
daty dopiero gdy do premiery pozostał więcej niż miesiąc - stad ten 23.

To wiadomość od redaktora naczelnego Gry-Online, którą wysłał mi dość niedawno gdy pytałem go o datę 23 września, która była ustawiona jako data premiery Hired Guns. Zawsze trzeba szukać potwierdzenia informacji i tym razem nie znalazłem, gdyby dokładna data rzeczywiście miała być opublikowana to na stronie producenta na pewno byłaby ta informacja ;)

Jednak mimo o wielkie dzięki za info, kto wie - może następnym razem będzie to potwierdzona informacja ;)

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Taa, i znowu zmiana daty premiery tym razem nie jak wcześniej 30 październik tylko 10 październik (środa). I przypominam że jest to premiera na świecie nie w Polsce. Prawdopodobnie jeszcze sie może zmienić, więc nie napalajcie się zbytnio :D ;) Niestety wydawca też nie podał daty wydania. No cóż czekamy jeszcze trochę.

Chciałem Wam tylko wszystkim przypomnieć że premiera gry już za trzy dni (na świecie oczywiście). Polski wydawca jak do tej pory nie ujawnił się. Pozostaje nam tylko cierpliwie czekać. :)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Informacje z gry-online przecież nie są pewne, rozumiem gdyby GFi podało takie dane ;) Premiera będzie chyba kiedy będzie :P

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No, niestety nie podali tych potwierdzonych informacji, ale warto trzymać sie tych również jeszcze niepotwierdzonych.
A, co do GFI to powiem Wam że trzymają nas oni w tzw. "niepewności" ;) :)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez lukasamd, łącznie zmieniany 1 raz

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Tak, będzie tyle kosztować jeżeli znajdzie się polski wydawca. A z premiery jestem zadowolony, chociaż te informacje które podałem okazały się różne, jedyna data okazała się trafna. Spoko. To teraz wystarczy nam tylko czekać na grę na naszych polskich półkach.

O kurczę, premiera już za 5 dni. Jak ten czas szybko leci, co nie? Ale dopiero na świecie. Kiedy zgłosi sie polski wydawca!!! :/ ;)

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cena polskiego wydania nie zależy od ceny rosyjskiego ale od tego ile zażyczy sobie wydawnictwo. Ale myślę, że będzie kosztować właśnie ok. 50zł ;) Oczywiście zakładając, że wydawca na czas zainteresuje się tą grą.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Jasne że się zainteresuje. Musi. To ich obowiązek przecież.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No w sumie jeżeli gra miałaby być zła to wydawca mógłby się nie znaleźć. Tyle tylko że gra zapowiada się bardzo dobrze więc mamy być gorsi i nie zagrać?

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No, nie możemy być gorsi. Zagramy w polską wersję jeszcze w tym roku. :) :D
Premiera już jutro , ale będzie fajne, nareszcie zagramy w to co chcieliśmy od dawna w "Hired Guns: The Jagged Edge".

W sumie to nawet jak znajdzie sie polski wydawca to premirera w Polsce i tak sie przeciągnie przynajmniej o miesiąc. Takie tłumaczenie pochłania wiele czasu.

*

slave99
Szeregowy

Zgodnie z informacjami zamieszczonymi w newsletterze TopWare (dzisiaj), Hired Guns ma ukazać się w Polsce w maju 2008 r.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No tak to prawda, ale to już jest przez JAC Center wiadome, ale mimo to dziękujemy za wszelkie informacje. Nie będą przez nas dementowane.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wigen: Do tej pory były to tylko informacje nie mające pokrycia. Teraz wiemy już na pewno, współpraca z Gry.Gery.pl po raz kolejny okazała się pomocna :)

Cytuj:
Hired Guns: The Jagged Edge - Polska premiera w maju
Firma TopWare jako polski wydawca gry Hired Guns: The Jagged Edge poinformował, iż ta długo oczekiwana pozycja zawita na półkach sklepowych już w maju 2008 roku! Informacja bardzo zadowalająca szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że w grze znajduje się wcale nie mało tekstu. Oczywiście należy mieć na uwadze, że na tak wczesnym etapie prac termin ten może ulec zmianom ale my, fani i tak już zacieramy ręce.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Dobra skoro słowo stało się ciałem trzeba teraz szykować pieniądze.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nom, ciekawe tylko ile, ja tam w kwietniu mam 18. więc o pieniądze się nie obawiam ale ważne aby grę zakupiło dużo ludzi ;)

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna