Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę   1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Wigen
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Na kanale YouTube twórców JA: Online (Gamigo) pojawił się właśnie trailer przygotowany specjalnie na targi Gamescom które odbędą w dniach 17-21 sierpnia br. w Kolonii.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=lfIUcB-aAVs

*

Gryf
Starszy kapral
Starszy kapral

Intro slabe ale graficznie gierka prezentuje sie przyzwoicie.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nie znoszę filmików tworzonych w ten sposób, ale bitComposer ma w tym doświadczenie. Niedawno miałem okazję pograć w Air Conflicts: Secret Wars. Gierka sama w sobie dość poważna, ale filmiki zrealizowano w ten sposób, że jeden komiksowy obrazek jest pokazywany przez 2 minuty, a w tle lecą dialogi. Obawiam się, że w JAO będzie podobnie.

Jednak sam zwiastun naprawdę zacny, a sama gra robi na mnie większe wrażenie niż Back in Action. Przede wszystkim dlatego, że wydaje się bardziej jaggedowa i mniej drętwa. W tle z kolei słychać podobny motyw muzyczny do tego, który słyszeliśmy w zwiastunie BiA. Twórcy chcą chyba, żeby był to znak rozpoznawczy nowych jaggedów. Bardzo dobrze, bo łatwo zapada w ucho.

*
Lis
Starszy kapral
Starszy kapral

Gra rzeczywiscie wygląda dużo lepiej niż same intro ... Jakies konkrety odnosnie "udostępnienia" dla graczy ?

*

Van
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

A moim zdaniem jest ładnie, jest klimatycznie, major Iwan Dolwicz (jeśli to on) nauczył się mówić w miarę płynnie po angielsku, chociaż nadal z charakterystycznym rosyjskim akcentem :)

Ta gra na serio ma być w przeglądarce? Grubo! Z trailera zapowiada się naprawdę ładnie. Szczerze powiem - zachęcili mnie do JA:Online.

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Gameplay z JA: Online

Cytuj:
W serwisie YouTube pojawił się właśnie nowy gameplay z Jagged Alliance Online ukazujący elementy rozgrywki, których fragmenty mogliśmy obejrzeć w między innymi trailerze. Trwający jedynie dwie minuty materiał został nakręcony kamerą wideo i jest dość słabej jakości, ale wytrawne oko gracza na pewno dostrzeże całkiem przyzwoicie wykonane duże lokacje. Na szczególną uwagę zasługuje również to, iż w grze na szczęście nie zrezygnowano z turowego systemu walki

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Za wiele tam nie widać. Gracze starają się opanować grę, ale nagranie jest zbyt krótkie, aby stwierdzić cokolwiek poza tym, że działała 2 minuty i się nie zawiesiła :D

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
Za wiele tam nie widać. Gracze starają się opanować grę, ale nagranie jest zbyt krótkie, aby stwierdzić cokolwiek poza tym, że działała 2 minuty i się nie zawiesiła :D

Narzekasz. Cieszmy się z tego, że w ogóle mamy takie a nie inne nagranie :D

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Ponad 13 minut gameplayu z JA Online

http://jagged-alliance-online.playmassive.de/34458,jagged-alliance-online-gamescom-2011-video-praesentation

Cytuj:
W sieci pojawił się niezwykle interesujący materiał wideo, bo aż 13 minutowy zapis rozgrywki z nadchodzącego Jagged Alliance Online. Wielcy miłośnicy gier taktycznych będą zachwyceni. Materiał pojawił się na łamach niemieckiego serwisu o grach Playmassive.de. Został on obdarzony niemieckim komentarzem przez jednego z producentów gry ze studia Cliffhanger Productions. Trwający ponad 13 minut materiał przedstawia szczególne znaki serii, czyli walkę z podziałem na tury oraz taktyczne wydawanie rozkazów naszym najemnikom.

*

Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Tutaj miniatury twarzy też są okropne. Zwłaszcza Raven. W ogóle nie ma brody. Są usta i od razu koniec głowy. Wygląda jak kosmita.

Poza tym gra się prezentuje naprawdę fajnie, jeszcze trochę pracy przed twórcami, ale ogólnie jest ok.

Ostatnio zmieniony 27 sie 2011 17:51 przez Aver, łącznie zmieniany 1 raz

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Jak na grę Online to robi ona na mnie naprawdę bardzo dobre wrażenie.

Twarze są o niebo lepsze niż te z JA BiA. Głosy postaci są oryginalne i bardzo dobrze. Bardzo trudno było by wykonać lepsze niż te oryginalne. Muzyczka w menu głównym to też oryginalna z JA2 z Laptopa. Natomiast w misjach już słyszymy całkiem fajną nową muzyczkę. Po za tym od razu widać, że nie tak prosto nawet z bliskiej odległości trafić w głowę.

Graficznie prezentuje się dla mnie bardzo dobrze, a przecież to tylko gra online. Ogólnie Gameplay bardzo mi się podobał.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Gra prezentuje się o niebo lepiej niż Back in Action. Jeżeli całość będzie faktycznie za darmo jak było o tym mówione na początku, to może wyryć w umysłach nowych graczy miejsce dla Jaggedów, zaś weteranom odświeżyć pamięć. W sumie jak oglądałem ten filmik to miałem wrażenie, że to jest właśnie to, co powinno nastąpić po JA2. Niby JA Online miało być w cieniu, ale to chyba na tą produkcję idzie największa uwaga Niemców.

*
Jaahquubel
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No to pewnie będą reklamy, albo jakieś inne źródło dochodu dla twórców.

*
GrU
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

co tam twarze, van z początku jest kozacki

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Starchris pisze:
Głosy postaci są oryginalne i bardzo dobrze. Bardzo trudno było by wykonać lepsze niż te oryginalne.

Bo to są oryginalne ;)

To nagranie utwierdza mnie w przekonaniu, że Online będzie sto razy lepsze od Back in Action. A co w tym wszystkim najlepsze - ta gra wydaje się mieć więcej wspólnego z JA2, niż BiA, które przecież jest remakiem. Naprawdę fajnie to wygląda.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2  Następna