Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Aver
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Stridingshadow pisze:
"Pleasure, little treasure"

Znowu się bawisz w archeologa? :D

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Aver pisze:

Znowu się bawisz w archeologa? :D

Znowu się bawisz w czepialskiego? :P

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Van pisze:
Jedyne, co mnie w Gorky 17 szczerze zdenerwowało, to zakończenie. Wątek nie został należycie zakończony, zostawiono sporo niedopowiedzeń i ucięto akcję w momencie, gdzie wydawało się, że czeka nas co najmniej drugie tyle.

Owszem, wybaczyłbym to twórcom, gdyby zrobili Gorky 18 :) Aczkolwiek muzyka z ostatniego poziomu to jeden z niewielu utworów przy którym przestaję robić cokolwiek a zaczynam po prostu słuchać.

*
M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Moja pierwsza gra - niestety, płytkę pożyczyłem i "się połamała". Fabuły bym się akurat nie czepiał, akurat jak dla mnie jedna z niewielu gier które miały dobrze poprowadzoną od początku do końca. Do tego wyraziste postacie i fajne walki turowe - czego chcieć więcej? Trochę dłuższej rozgrywki i możliwości zmiany poziomu trudności, bo za 6 razem było już trochę za łatwo, a modów brak.

*

Dudus
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Ja się brałem za gre 2 razy i nie przeszedłem, ale Len tą muzyczką narobił mi takiej ochoty, że zaraz chyba se zainstaluje :)

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Stridingshadow pisze:

Jak to zwał tak to zwał. :P

*

Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Stridingshadow pisze:

Oj żartuje sobie :D, mi to nie przeszkadza.

Co do Gorky 17 to głównym minusem dla mnie było to że gra jest strasznie krótka. Poza tym była fajna, straszna i niesamowicie wciągała.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nigdy o tym nie mówię, ale zawsze mam tak, że gdy nagle (zupełnie bez powodu) przypomnę sobie coś, to potem to coś staje się rzeczywistością. Przykładowo, czasem do głowy nagle mi wlatuje jakiś film, który oglądałem wieeki temu i mi się podobał, lecz zdążyłem niemal wyprzeć go z pamięci - kilka dni później ten film widzę w telewizji. Niedawno przypomniała mi się sprawa kontynuacji serii Gorky, a dokładniej to Gorky 17, i moja rozmowa z twórcami. Ale nieeee, to nie mogło być możliwe.

A jednak to, co dziś przeczytałem ucieszyło mnie tak bardzo, że aż przypomniałem sobie czasy dzieciństwa i świetne, acz krótkie, chwile spędzone z serią - zapowiedziano Gorky 21! :)

Więcej informacji w newsie na stronie: Będzie Gorky 21 - jedyna polska turówka wraca do akcji!

*
M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Jedyna polska turówka? z komercyjnych na PC tak, ale czy znasz światek freeware i gier na komórki na tyle, by głosić tak doniosłe słowa :D
A powrót mnie też cieszy, mam nadzieję na G17 z kilkoma poziomami trudności i edytorem poziomów - oryginał kończył się za wcześnie.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Gier na komórki nie liczę, bo to dla mnie zupełnie oddzielna część rynku i inne gry nastawione również na innego odbiorcę.

ja mam tylko nadzieję, że Gorky 21 również powstanie w Polsce.

*
Aver
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Nie sądzę aby powstawało w Polsce. W Polsce TopWare ma tylko Reality Pump, a oni są od robienia Two Worldsów (teraz robią dodatek, a na 2012 zapowiedziane jest TW3), które w końcu są perłą w koronie TopWare. Tak czy siak fajnie że powstaje nowe Gorky, oby nie było tak jak z nowym X-COM który po poprzedniku odziedziczył tylko nazwę i kosmitów (w dodatku zupełnie innych niż w starym X-COM'ie).

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Niekoniecznie musi to być któryś z oddziałów TopWare. Jeśli wszystkie są zajęte, to robotę zlecają zewnętrznym firmom.

*
Van
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Znowu będzie można palić mutanty flamethrowerem i wzywać pioruńsko-energetyczno-magiczną świętą broń?

Jeśli utrzyma klimat swojego protoplasty, to już będzie fajnie :) I może wróci Jarek Owicz? :)

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No ja pitole, znam jednego animatora z The Farm 51 i właściciela firmy z którym właśnie robię wywiad, a o Gorky 21 żaden słowem nie wspomniał. Coś mi mówi, że szybko będą mieli mnie dosyć :D

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4  Następna