Jagged Alliance Center - Forum

Dzisiaj jest 19 maja 2012 15:20

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Na JAC od: 30.01.2007

Na Wykopie ktoś napisał, że:

Cytuj:
Witryna jagged-alliance.pl zawiera treści z witryny www.cpmprofit.com, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.

*

Starchris
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Na JAC od: 25.06.2010

Len pisze:
O, patrzcie, nawet na GOL-u już napisali
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=65688

No nie mogę :crazy: , oni dalej pobierają opłatę za informację skąd można pobrać darmowe pliki. Trzeba im zapłacić ponad 7zł za sms, żeby dostać link do tego dema.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Na JAC od: 02.06.2006

Starchris pisze:
No nie mogę :crazy: , oni dalej pobierają opłatę za informację skąd można pobrać darmowe pliki. Trzeba im zapłacić ponad 7zł za sms, żeby dostać link do tego dema.

Tym lepiej dla JAC ;)

Drodzy użytkownicy, jeśli macie konto na Wykop.pl to wykopcie nasz wpis, to dużo znaczy: http://www.wykop.pl/link/1029259/demo-j ... center-pl/

*
wierzba
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Na JAC od: 06.02.2010

szczerze to wygląd najemników i ich twarzy jest dość banalny

*

Riczik
Szeregowy
  • Na JAC od: 01.02.2012

Jak na razie wygląda całkiem nieźle :one: .Co do portretów to zgadzam się z wierzbą-jeden gość w tutorialu wygląda jak Chuck N.Fajna opcja z synchronizacją ognia najemników,tylko ten plecak jakiś taki kiepski i wolałem rozwiązanie z Jaggedów(portrety,plecak na dole ekranu)

*

Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Na JAC od: 15.02.2008

prof. Murray Newton Rothbard

Ostatnio zmieniony 02 lut 2012 08:51 przez Premislaus, łącznie zmieniany 1 raz

*
  WWW AIM
aszek
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant
  • Na JAC od: 13.11.2009

Owszem ma :/ Szczególnie fatalnie że chce pół giga ramu na karcie graficznej... ja mam teraz dostęp tylko do ćwiartki, więc poza 5 reklamami demko nie odpala :( BitC muszą zoptymalizować tą gierkę, i to baaardzo, bo to nie jest cholerny FTP. W Fallouta 3 pograłem bez problemu, a takie coś ciąć mi się będzie ?

*

Assur-ad-mu
Sierżant
Sierżant
  • Na JAC od: 30.06.2010

Gram w demo na najwyższych wymaganiach i gra zabiera mi 800 MB RAMu i tak naprawdę tylko jeden rdzeń procesora pracuje w grze pozostałe 3 się nudzą.

Pewnie pełna wersja będzie potrzebować nieco więcej RAMu ale do 2 giga to nie dojdzie. Co do procka to wydaje mi się że przesadzili w wymaganiach. Grafiki niestety nie udało mi się sprawdzić.

Ostatnio zmieniony 02 lut 2012 10:24 przez Assur-ad-mu, łącznie zmieniany 1 raz

*

micand1989
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Na JAC od: 30.12.2010

Premislaus pisze:
Czy gra ma rzeczywiście takie wymagania - http://store.steampowered.com/app/57740 ?

No bez jaj. Chyba da się wyłączyć wszystkie detale i na małej rozdziałce grać :/

Assur-ad-mu pisze:
Gram w demo na najwyższych wymaganiach i gra zabiera mi 800 MB RAMu i tak naprawdę tylko jeden rdzeń procesora pracuje w grze pozostałe 3 się nudzą.

Dzięki. I tak nie zagram :(

Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 02 lut 2012 10:24 przez micand1989, łącznie zmieniany 1 raz

*
  AIM
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Na JAC od: 02.06.2006

*
Ripper
Kapral
Kapral
  • Na JAC od: 24.09.2010

A jak wrażenia, gra łatwa/nudna/trudna/bardzo fajna czy jak się w to gra ? :P

*

Assur-ad-mu
Sierżant
Sierżant
  • Na JAC od: 30.06.2010

Ripper pisze:
A jak wrażenia, gra łatwa/nudna/trudna/bardzo fajna czy jak się w to gra ? :P

Da się grać, wciągająca ale trudna. Ja nie mogę zdobyć pierwszego budynku z misji. Jak dobrze pójdzie to wybijam prawie wszystkich ale później jeden rozwala mnie.

*

Marius123404
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Na JAC od: 30.12.2011

szkoda ze nie ma tur :(

*
  WWW AIM
havok
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Na JAC od: 11.08.2008

Gram, i parę rzeczy jest fajnych, a parę mnie wkurza.
Fajne:
- zbliżenia i swobodny obrót kamerą
- wciągający klimat
- ładnie pomyślane lokalizacje
- nawet mi chodzi na moim sprzęcie :D

Niefajne:
- zmieniona klawiszologia (zmiana pozycji pod F1-F4 mnie wpieniają)
- inni aktorzy użyczyli głosów
- zachodzę wroga od tyłu i strzelam z bliskiej odległości z pistoletu - on zanim wystrzelę zdąży sięobrócić i strzelić 2 razy z karabinu (pojedyncze pociski) - nie przekonuje mnie ten realizm
- jak strzelam przez okno, to po moim położeniu się pod nim koleś biegnie na zewnąrz i chce mnie ubić kolbą. Niby jest to jakiś pomysł, ale przebiega koło moich dwóch innych i ani ustawienia auto-guard ani samodzielne strzelanie nie jest w stanie go doścignąć, więc biegnie spokojnie przez kilka pomieszceń i dokopuje mojemu pod oknem - NO CO TO, KURNA, JEST??

Aha, ja przechodzę planszę od dołu (tych 3 łebków), potem teren za siatką, dalej szpital, a potem biorę się za skupisko wroga (jeszcze tego nie ukończyłem).

*

lukasamd
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Na JAC od: 31.05.2006

Chwilę grałem, oto moje wrażenia:
- chodzi źle... grafika jest całkiem dobra, niektóre tekstury nawet bardzo dobre, ale wymagania o wiele za wysokie, grałem bez antyaliasingu i było nieciekawie
- muzyka... motyw przewodni w menu zachęca do jego pozostawienia i nie odpalania samej gry :lol: podczas samej gry zresztą również jest ciekawa
- głosy - tak wiele osób narzeka, ale moim zdaniem są dobre, może to nie to samo co w JA2, ale wygląd najemników również się zmienił, gdy traktujemy ich jako "nowych" no to wydaje mi się, że głosy są ok
- gra jest diabelnie trudna i niestety na chwilę obecną przypomina mi... serię Commandos której nie lubię. Bez planowania się obejdzie, to wiadome, do tego w demku mamy od razu dosyć trudny sektor z ogromem przeciwników (autorzy ostrzegali), ale obawiam się, że podobnie może być również w normalnej wersji. Na razie nie można tego dokładnie oceniać, ale chciałbym wyboru trudności, który naprawdę się odbije na grze, tak aby i ktoś lubiący walki jak w JA2 miał co robić, a ktoś chcących wrażeń jak z Insane w v1.13 też znalazł coś dla siebie
- podobają mi się co niektóre uproszczenia oraz nowe możliwości, np. guard mode (bardzo przypomina mi to motyw z FT, ale chyba się powtarzam), czy też możliwość ostrożnego chodzenia z bronią gotową do strzału (w JA2 traciliśmy punkty przy ruchu i konieczności ponownego jej podnoszenia)
- dynamika... próbowałem atakować ten domek bez planowania w pauzie i dostałem mocne baty, ale takie coś naprawdę mi się podoba, znowu muszę odwołać się do Fallouta Tacticsa, który robił nam namiastkę walki real-time z zachowaniem możliwości planowania - dla mnie ogromny plus!
- klimat... nie wiem dokładnie czym zbudowany, ale czuć to coś - na razie trudno powiedzieć czy to będzie na długo czy na krótko, ale rokowania mam całkiem niezłe

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Przejdź do:  

Dzisiaj jest 19 maja 2012 15:20